Skip to eusi utama

Program &
Tim Jaringan

Nyadiakeun Sumberdaya & Pelatihan

Naon Urang Naha

Pikeun leuwih ti 35 taun, CHAD geus maju karya jeung misi puseur kaséhatan masarakat (CHCs) di Dakotas ngaliwatan latihan, bantuan teknis, atikan jeung advokasi. Tim ahli CHAD anu rupa-rupa nyayogikeun anggota puskesmas sareng sumber daya sareng pelatihan pikeun ngadukung daérah operasi utama, kalebet klinis, SDM, data, keuangan, teureuh sareng ngamungkinkeun, pamasaran sareng advokasi.

CHAD kolaborasi sareng mitra lokal, régional sareng nasional pikeun ngalaksanakeun prakték pangsaéna sareng kasempetan pendidikan ayeuna pikeun anggotana.

Nyadiakeun Sumberdaya & Pelatihan

Naon Urang Naha

Pikeun leuwih ti 30 taun, CHAD geus maju karya jeung misi puseur kaséhatan masarakat (CHCs) di Dakotas ngaliwatan latihan, bantuan teknis, atikan jeung advokasi. Tim ahli CHAD anu rupa-rupa nyayogikeun anggota puskesmas sareng sumber daya sareng pelatihan pikeun ngadukung daérah operasi utama, kalebet klinis, SDM, data, keuangan, teureuh sareng ngamungkinkeun, pamasaran sareng advokasi.

CHAD kolaborasi sareng mitra lokal, régional sareng nasional pikeun ngalaksanakeun prakték pangsaéna sareng kasempetan pendidikan ayeuna pikeun anggotana.

Atikan & Latihan

program

Palayanan klinis merlukeun pendidikan sareng kasadaran anu terus-terusan pikeun ngajaga patuh kana syarat puskesmas masarakat, ngahontal akreditasi, sareng ngadukung perbaikan kualitas anu terus-terusan. CHAD ngarojong puskesmas dina ngaidentipikasi prakték pangsaéna anu tiasa dianggo di lingkunganana, ogé program inovatif sareng munculna, kurikulum, sareng kasempetan dana pikeun ningkatkeun operasi klinis, ngalegaan panawaran jasa sareng terpadu. modél perawatan.

Program kualitas klinis di CHAD nawiskeun pelatihan sareng bantosan téknis ngaliwatan kasempetan jejaring sareng anggota puskesmas peer, rapat bulanan, panalungtikan prakték pangsaéna sareng babagi, webinar, sareng bengkel anu aya hubunganana sareng topik klinis ieu:

  • Perbaikan kualitas
  • Ukuran klinis UDS
  • Inisiatif kaséhatan lisan
  • Pasén-dipuseurkeun Médis Imah
  • pangajaran HIV/AIDS  
  • pamakéan bermakna / IT klinis
  • Populasi husus
  • ECQIP

Lindsey Karlson
Diréktur Program jeung Pelatihan
605-309-0873
lindsey@communityhealthcare.net

Komunikasi sareng pamasaran maénkeun peran anu penting dina operasi puskesmas: sareng strategi sareng alat anu kuat ngabantosan kampanye anu suksés pikeun ngamajukeun kasadaran umum, ngarekrut tenaga kerja, ngembang dasar pasien, ngadidik publik, sarta ngalakonan tokoh masarakat jeung stakeholder.

CHAD gawé bareng raket jeung puseur kaséhatan masarakat pikeun ngembangkeun rencana pamasaran jeung kampanye, sarta capitalize dina tren munculna sarta kasempetan pikeun éféktif ngamajukeun puseur maranéhanana sarta ngahontal tujuan pamasaran maranéhanana. CHAD nyadiakeun jaringan peer sarta kasempetan ngembangkeun strategi ngaliwatan rapat rutin-dijadwalkeun, palatihan jeung acara, sarta Kami nyadiakeun komunikasi jeung sumber pamasaran jeung bantuan teknis di wewengkon handap:

  • Kampanye kasadaran  
  • Branding sarta rojongan desain grafis
  • Dibayar, earned, sareng strategi média digital
  • Dursasana média
  • kajadian
  • Kawijakan jeung advokasi

Brandon Huether
Komunikasi & Manajer Marketing
605-910-8150
bhuether@communityhealthcare.net

CHAD nyayogikeun pangrojong sareng sumber daya ka komunitas anu resep ngadegkeun puskesmas sareng ka puskesmas anu tos aya perencanaan pikeun ngalegaan jasa. Administrasi Sumberdaya sareng Layanan Kaséhatan, ngalangkungan Biro Perawatan Kaséhatan Primer, marios aplikasi sareng panghargaan dana hibah ka pelamar anu layak anu nunjukkeun kamampuan pikeun nyumponan sarat inti program.

Kolaborasi sareng mitra nasional sareng régional, CHAD nawiskeun kaahlian sareng sumber daya pikeun ngabantosan komunitas ngarencanakeun kabutuhan kasehatan masa depan sareng napigasi prosés penilaian sareng aplikasi anu diperyogikeun pikeun cocog pikeun status puskesmas. Wewengkon bantuan khusus kalebet:

  • Inpo program CHC  
  • Ngabulkeun bantuan aplikasi
  • Peryogi pangrojong penilaian
  • bantuan teknis lumangsung
  • kasempetan kolaborasi

Shannon daging nu diasinkeun
Diréktur Equity jeung Luar Negeri
701-221-9824
shannon@communityhealthcare.net

Pusat Pendidikan sareng Pelatihan AIDS Dakotas (DAETC) nyaéta program tina Asosiasi Perawatan Kaséhatan Komunitas Dakotas (Chad), ngalayanan North Dakota sareng South Dakota pikeun nganteurkeun atikan sareng pelatihan inovatif pikeun ningkatkeun aksés kana perawatan sareng kualitas kahirupan pikeun jalma anu hirup sareng atanapi aya résiko kaserang HIV. Program éta dibiayaan ngaliwatan AETC Mountain West régional (MWAETC) anu aya di Universitas Washington di Seattle, sareng Administrasi Sumberdaya sareng Layanan Kaséhatan (HRSA). Jaringan AETC nasional mangrupikeun panangan pelatihan profésional tina Program Ryan White HIV/AIDS. Kami nawiskeun pendidikan, konsultasi klinis, ngawangun kapasitas, sareng bantosan téknis pikeun topik-topik ieu:

Services

Kami nyayogikeun pelatihan klinis khusus dina sababaraha topik anu aya hubunganana sareng HIV / AIDS kalebet:

    • Uji Rutin & Patalina pikeun Perawatan
    • Diagnosis sareng manajemén klinis HIV
    • Pencegahan pra/pasca pajanan
    • Koordinasi perawatan HIV
    • Ingetan dina perawatan
    • Pangobatan antiretroviral
    • Comorbidities
    • Inféksi dikirimkeun Sanggama

Tujuan tina Kurikulum HIV Nasional AETC pikeun nyayogikeun inpormasi anu terus-terusan, up-to-date anu dipikabutuh pikeun nyumponan pangaweruh kompetensi inti pikeun pencegahan HIV, saringan, diagnosis, sareng perawatan sareng perawatan anu terus-terusan ka panyadia kasehatan di Amérika Serikat. Nganjang https://www.hiv.uw.edu/ ramatloka atikan haratis ti Universitas Washington jeung AETC National Resource Center; bebas CE (CME na CNE) sadia. Pikeun ngaréspon kanaékan tingkat STD, Pusat Pelatihan Pencegahan STD Universitas Washington ngembangkeun Kurikulum STD Nasional anu sayogi ngalangkungan halaman wéb pelatihan. https://www.std.uw.edu/. Aya rupa-rupa bahan atikan jeung sumber daya.

Épidemiologi sareng inpormasi situs tés:
sumberdaya

Newsletter Connection Care - Édisi Kapungkur

Pébruari 22, 2024

Désémber 28, 2023

Oktober 31, 2023

Ngalanggan Newsletter Connection Care

Tetep terang sareng up-to-date dina beja panganyarna sareng kamajuan dina pendidikan HIV/STI/TB/Hépatitis Viral sareng buletin triwulanan kami. Unggal masalah nyertakeun topik penting sapertos pentingna tés sareng deteksi dini, ngaleungitkeun stigma sakitar HIV sareng STI, sareng kamajuan panganyarna dina pengobatan sareng pencegahan. Entong sono kana sumber inpormasi anu berharga ieu - ngalanggan buletin kami ayeuna!

Pamasaran ku

Jill Kesler
Senior Program Manager
605-309-1002
jill@communityhealthcare.net

Koléksi sareng ngokolakeun data anu épéktip penting pikeun ngartos operasi sareng kinerja puskesmas. Unggal taun, puskesmas diwajibkeun ngalaporkeun kinerjana nganggo ukuran anu ditetepkeun dina Uniform Data System (UDS).

Tim data CHAD dilengkepan pikeun ngabantosan puskesmas kalayan ngumpulkeun sareng ngalaporkeun data UDS pikeun minuhan sarat féderal, sareng ékstrak sareng napsirkeun data éta pikeun ngadukung perencanaan, operasi sareng usaha pamasaran. CHAD nyayogikeun pelatihan sareng bantosan téknis pikeun UDS sareng titik data sanés, kalebet:

  • Peryogi penilaian
  • Data sénsus
  • Napigasi UDS Analysis Database (UAD)
  • Inpo komparatif ngeunaan ukuran UDS di Dakotas
  • Pembaharuan Periode Anggaran (BPR)
  • Kompetisi Area Layanan (SAC)
  • Sebutan:
    • Kawasan Terlayanan Medis (MUA)
    • Populasi Kurang Terlayanan Médis (MUP)
    • Wewengkon Kakurangan Profesional Kaséhatan (HPSA)
sumberdaya

 

2020 SD Snapshot
2020 ND Snapshot
Data pikeun Ngukur Aksés ka perawatan webinar
Sebutan kakurangan

Becky Wahl
Diréktur Inovasi sareng Informatika Kaséhatan
701-712-8623
becky@communityhealthcare.net

Austin Hahn
Manajer Program Data sareng Émbaran Kaséhatan
605-910-5213
ahahn@communityhealthcare.net

Salaku panyadia perawatan primér sareng anggota anu dipercaya di komunitasna, puskesmas kedah disiapkeun pikeun ngaréspon kana kaayaan darurat sareng bencana upami aranjeunna ditelepon pikeun perawatan médis sareng jasa dukungan anu sanés, ogé pikeun mastikeun kontinuitas operasi pikeun aranjeunna. klinik. CHCs kudu assess kerentanan, nyieun hiji rencana preparedness darurat, ngalatih staf jeung evaluate réspon jeung latihan jeung latihan, sarta connect with manajemén darurat lokal jeung mitra masarakat pikeun ngaidentipikasi sumberdaya sarta nyieun rencana aksi saméméh kaayaan darurat atawa musibah lumangsung.

CHAD boga daya pikeun ngarojong CHCs dina ngamekarkeun rencana anu bakal pituduh aranjeunna dina sustaining operasi kritis tur jasa dina acara darurat atawa musibah. CHAD tiasa nyayogikeun jasa konci sanés, kalebet:

  • Liaison ka mitra kaayaan jeung régional
  • Alat sareng sumber pikeun ngembangkeun rencana anu patuh federal
  • Inpormasi persiapan darurat sareng apdet
  • Pelatihan sareng kasempetan pendidikan

Puskesmas tiasa ngaksés bungkusan perawatan darurat sacara ageung tina Relief langsung jeung AmeriCares, anu organisasi philanthropic dedicated ka nyadiakeun puseur kaséhatan kalayan bantuan saharita, kaasup bantuan tunai, suplai médis, toiletries pribadi, jeung produk farmasi.

Pikeun bantosan lokal pikeun ngaréspon kana DARURAT di county anjeun, klik di handap:

Manajer Darurat ND County
Manajer Darurat SD County
Sumberdaya Kasiapan Darurat

Darci Bultje
Spesialis Pelatihan sareng Pendidikan
darci@communityhealthcare.net

Tagihan sareng manajemén kauangan mangrupikeun komponén anu kompleks, tapi penting pikeun ngajalankeun organisasi puskesmas komunitas anu suksés. Naha ngalaporkeun operasi bisnis ka direksi dewan sareng otoritas féderal, nganalisa prosés sareng parobihan Medicare sareng Medicaid, atanapi ngatur hibah, perwira keuangan maénkeun peran integral dina kelestarian operasional puskesmas sareng dina charting kursus pikeun kamekaran sareng ékspansi.

Tim kauangan CHAD siap ngabantosan CHC kalayan strategi operasional kauangan sareng bisnis pikeun ngadukung jasa penting, nyayogikeun stabilitas, ngamajukeun efektivitas biaya, sareng nginspirasi kamekaran dina organisasi puskesmas. Kami nyayogikeun CHAD nganggo jaringan tim kauangan, rapat bulanan, webinar, palatihan, bantosan téknis sareng kunjungan dina situs pikeun nawiskeun dukungan kauangan dina seueur daérah konci, kalebet:

  • Tolok ukur kauangan, kalebet Layanan Data Seragam (UDS)
  • Sistem pelaporan kauangan anu épisién ngawas, nganalisis sareng ngalaporkeun operasi puskesmas ka manajemén eksekutif, direksi dewan sareng otoritas féderal
  • Hibah sarta ngalaporkeun manajemén
  • Proses sareng parobahan Medicare sareng Medicaid
  • Kawijakan jeung prosedur pikeun program skala fee ngageser
  • Sistem siklus panghasilan pikeun ngabantosan maksimalkeun pendapatan pasien puskesmas sareng ngatur
  • Piutang rekening pasien

Deb Esche
Diréktur Keuangan sarta Operasi
605-307-9773
deb@communityhealthcare.net

Pikeun mastikeun responsif ka masarakat, unggal Puskesmas diatur ku dewan direksi anu dipingpin sabar jeung diwakilan ku mayoritas konsumen anu ngagunakeun Puskesmas salaku sumber utama perawatan maranéhanana. Maksudna nyaéta pikeun mastikeun yén pusat éta responsif kana kabutuhan komunitas anu dilayanan.

Dewan pusat kaséhatan maénkeun peran anu penting dina nungtun operasi umum sareng ngarahkeun kamekaran sareng kasempetan ka hareup. Dewan nyadiakeun pangawasan sadaya aspék utama puseur sarta ensures patuh kana hukum kaayaan sarta féderal. Tanggung jawab anggota dewan kalebet persetujuan aplikasi sareng anggaran dana hibah puskesmas, seleksi / pamecatan sareng evaluasi kinerja CEO Puskesmas, milih jasa anu bakal disayogikeun, ngukur sareng ngevaluasi kamajuan dina ngahontal tujuan, tinjauan terus-terusan ngeunaan misi sareng peraturan organisasi. , perencanaan strategis, evaluating kapuasan sabar, mantau aset organisasi jeung kinerja, sarta ngadegkeun kawijakan umum pikeun Puskesmas.

Mastikeun yén anggota dewan gaduh alat sareng sumber anu dipikabutuh pikeun sacara efektif mingpin sareng ngalayanan pusat kaséhatan sareng komunitasna disayogikeun, ku CHAD, anu paling penting pikeun kasuksésan sareng kinerja dewan. CHAD dilengkepan pikeun nyayogikeun CHC sareng dewanna kaahlian sareng kaahlian pikeun suksés ngatur ngaliwatan pelatihan sareng kasempetan bantosan téknis anu ngawengku sababaraha topik, kalebet:

  • Kalungguhan jeung tanggung jawab dewan
  • tata perusahaan
  • Hubungan dewan jeung staf
  • Kinerja organisasi
  • Éféktivitas dewan
  • Pamasaran sareng hubungan umum
  • Ngadegkeun kawijakan organisasi            
  • Persiapan darurat sareng réspon
  • Tanggung jawab hukum sareng kauangan

Sumberdaya Governance

Lindsey Karlson
Diréktur Program jeung Pelatihan
605-309-0873
lindsey@communityhealthcare.net

CHAD parantos gawé bareng sareng National Association of Community Health Centers (NACHC) pikeun nyangking kasempetan Nilai Pembelian (ViP) ka anggotana pikeun negotiate harga suplai sareng alat médis, nyababkeun penghematan biaya pikeun CHC anu milu.

Program ViP mangrupikeun hiji-hijina program pameseran kelompok nasional pikeun suplai médis sareng alat anu disaluyuan ku NACHC. ViP parantos ngamangpaatkeun kakuatan pameseran nasional puskesmas pikeun negosiasi harga potongan pikeun produk sareng jasa anu dianggo unggal dinten. Ayeuna, langkung ti 600 puskesmas kadaptar dina program éta sacara nasional. ViP parantos ngahémat puskesmas sajuta dolar, kalayan rata-rata tabungan 25% -38% dina sadaya pameseran puskesmas.

Program éta dikelola ku CHAD sareng Community Health Ventures, afiliasi pangembangan bisnis NACHC. Ayeuna, program CHAD/ViP geus disawalakeun perjangjian ngajual pikaresep jeung Henry Schein na Kreisers. Kadua perusahaan nyayogikeun merek nami kualitas luhur sareng produk merek swasta anu dikirimkeun ngaliwatan distribusi kelas dunya.

Puskesmas anggota CHAD tiasa didorong nyuhunkeun analisa tabungan biaya gratis ku nelepon 1-888-299-0324 atanapi ngahubungan: 

Rodrigo Peredo (rperedo@nachc.com) or Alex Vactor (avactor@nachc.com)

Deb Esche
Diréktur Keuangan sarta Operasi
605-307-9773
deb@communityhealthcare.net

Tenaga kerja anu kuat sareng terampil mangrupikeun sumber daya anu penting dina daptar kabutuhan unggal puskesmas komunitas. Puseur kaséhatan di sakuliah Dakotas pinuh kalibet dina strategi jangka panjang pikeun ngamankeun tenaga kerja perawatan primér anu nyumponan kabutuhan pusatna, komunitas sareng pasienna.

Recruiting sareng nahan panyadia sareng staf di sadaya tingkatan mangrupikeun pengkuh sareng sering tantangan formidable. Hasilna, puskesmas ngembangkeun program inovatif sareng nyayogikeun kauntungan kalapa pikeun ngawangun sareng ngajaga tanaga kerja anu rupa-rupa anu dilengkepan pikeun ngalayanan padésan, henteu diasuransikeun sareng populasi anu teu dilayanan.

CHAD gawéna raket jeung CHCs pikeun nerapkeun kawijakan, prosés jeung prakték pangalusna nu alamat sagala rupa aspék manajemén SDM, kaasup recruiting, Ngiring, palatihan, kauntungan pagawe sarta ingetan. CHAD ogé nyadiakeun alat jeung sumber pikeun mantuan CHCs capitalize dina kasempetan pamasaran strategis pikeun ngahontal tujuan rekrutmen workforce maranéhanana.

SDM tambahan sareng daérah pangrojong pangwangunan tenaga kerja kalebet:

  • tungtunan FTCA
  • Manajemén résiko sareng patuh
  • HIPPA
  • Peulécéhan séksual
  • Manajemén konflik
  • diversity
  • Hukum pagawean
  • FMLA sareng ADA
  • Buku Panduan karyawan
  • Pangwangunan kapamingpinan
  • apdet hukum kaayaan sarta féderal
  • Rekrutmen sareng ingetan prakték pangsaéna
  • Pengumuman padamelan pikeun kasempetan karir CHC

Shelly Hegerle
Diréktur Jalma jeung Kabudayaan
701-581-4627
shelly@communityhealthcare.net

  • Affordable Kamanusaan sarta Studi Act
  • Meunang Katutupan North Dakota Initiative - www.getcoverednorthdakota.org
  • Meunang Katutupan South Dakota Initiative - www.getcoveredsouthdakota.org
  • Bahan atikan jeung kasadaran teureuh
  • Pasar Asuransi Kaséhatan
  • Partnerships
  • ngalaporkeun
  • Hubungan Media
  • Ngembangkeun hubungan jeung organisasi masarakat
sumberdaya

Liz Schenkel
Manajer Proyék Navigator
eschenkel@communityhealthcare.net

Penny Kelley
Teureuh na Enrollment Services Program Manajer
penny@communityhealthcare.net

CHAD ngadukung puskesmas di North Dakota sareng South Dakota dina usaha pikeun ningkatkeun sareng ngalegaan jasa kaséhatan paripolah sareng gangguan panggunaan zat (SUD) ngalangkungan bantosan téknis, palatihan, pelatihan, sareng advokasi sareng badan législatif sareng lisénsi. Ayeuna, CHAD nawiskeun:

  • A workgroup kaséhatan behavioral bulanan pikeun panyadia kaséhatan behavioral jeung pengawas, manajer klinik, sarta coordinators perawatan ngabahas apdet législatif jeung organisasi, halangan pikeun layanan, lila-pangalusna, sarta kaperluan latihan;
  • Telepon asah sareng bantosan téknis anu ditawarkeun ku kaséhatan paripolah sareng manajer program SUD anu museurkeun kana pelatihan anu aya hubunganana sareng palayanan kaséhatan paripolah terpadu, dukungan klinis peer-to-peer, sareng ngungkulan masalah anu tiasa kajantenan nalika nyayogikeun jasa kaséhatan paripolah dina perawatan primér;
  • Manajemén program anu aya hubunganana sareng hibah sareng kasempetan anu dipasihkeun ka CHAD sareng CHC anu aya hubunganana sareng kaséhatan paripolah atanapi proyék SUD;
  • Pelatihan sareng dukungan anu aya hubunganana sareng pencegahan sareng pengobatan kacapean karep di panyadia sareng staf puskesmas; jeung,
  • Kaséhatan paripolah anu kuat sareng pelatihan SUD dirancang pikeun nyayogikeun CHCs sareng kasempetan perlakuan dumasar-bukti anu paling ayeuna sareng efektif anu cocog pikeun perawatan primér.

Lindsey Karlson
Diréktur Program jeung Pelatihan
605-309-0873
lindsey@communityhealthcare.net

Program ekuitas kaséhatan CHAD bakal mingpin pusat kaséhatan dina gerakan hulu dina kasehatan, ngaidentipikasi populasi, kabutuhan, sareng tren anu tiasa mangaruhan hasil, pangalaman kasehatan, sareng biaya perawatan ngaliwatan analisa faktor résiko sosial. Salaku bagian tina karya ieu, CHAD ngarojong Puskesmas dina ngalaksanakeun éta Protokol pikeun Ngaréspon sareng Meunteun Aset, Résiko, sareng Pangalaman Pasén (PAPARE) alat screening jeung sasak state jeung masarakat partnerships ka sacara kolaboratif kamajuan equity kaséhatan di nagara urang.  

Klik Ieuh pikeun kumpulan multi-média CHAD sumberdaya on equity kaséhatan, antirasisme, sarta ngembangkeun sekutu.

Shannon daging nu diasinkeun
Diréktur Equity jeung Luar Negeri
701-221-9824
shannon@communityhealthcare.net

Ahli Wewengkon

Tim Jaringan

Janten bagian tina jaringan CHAD. Salah sahiji jasa inti anu kami nyayogikeun puskesmas komunitas anggota kami nyaéta partisipasi dina lima tim jaringan kami. Tim ieu nyayogikeun forum pikeun puskesmas pikeun ngabagi inpormasi, ngamekarkeun prakték pangsaéna sareng kéngingkeun aksés kana alat sareng sumber utama. CHAD ngagampangkeun kasempetan komunikasi sareng papacangan peer ieu kalayan tujuan pikeun diajar ti anu sanés sareng ngetok kana prakték sareng sumber anu aya.

Miluan tim sareng janten anggota jaringan perawatan kaséhatan CHAD.

Palayanan klinis butuh pendidikan sareng kasadaran anu terus-terusan. Program kualitas klinis di CHAD nawiskeun pelatihan sareng bantosan téknis ka puskesmas masarakat ngalangkungan seueur jalan sapertos rapat bulanan, webinar, bengkel, sareng kasempetan jejaring sareng anggota puskesmas peer. Palayanan klinis butuh pendidikan sareng kasadaran anu terus-terusan. CHAD nawiskeun dukungan di daérah ieu:

Perbaikan kualitas kalebet ukuran klinis UDS

CHAD komitmen pikeun kolaborasi sareng mitra lokal, régional sareng nasional pikeun ngalaksanakeun prakték sareng pendidikan anu pangsaéna pikeun anggota CHC.  

Pikeun patarosan ngeunaan tim Jaringan Kualitas Klinis, hubungi:

Lindsey Karlson, lindsey@communityhealthcare.net

Sumberdaya & Kalénder

Kantor Dental North sareng South Dakota ilubiung dina Region VIII Oral Health Peer Network Group. Urang ilubiung dina rapat triwulanan profésional kaséhatan lisan, kaasup dokter gigi, hygienists, staf operasi dental jeung batur digawé pikeun ngarojong usaha kaséhatan lisan di puseur kaséhatan Region VIII. Gabung sasama anjeun, PCA nagara sareng staf CHAMPS pikeun kasempetan pikeun ngabahas hal-hal anu aya dina pikiran anjeun, pikeun ngabagi sumber daya sareng prakték pangsaéna sareng pusat kaséhatan sanés.

Pikeun patarosan ngeunaan Tim Jaringan Dental, hubungi:

Shannon Bacon di shannon@communityhealthcare.net

Sumberdaya & Kalénder

CHAD urang Komunikasi sarta Tim Network Marketing nyaeta diwangun komunikasi, pamasaran, atikan sarta teureuh professional ngalambangkeun puseur kaséhatan anggota sakuliah North Dakota sarta Selatan Dakota. Anggota tim papanggih saban bulan pikeun ngabahas gagasan pamasaran jeung kasempetan pikeun CHCs tur ilubiung dina online atawa di-jalma palatihan jeung sesi learning peer-to-peer.

CHAD ngagampangkeun kasempetan jejaring peer ieu sareng damel raket sareng anggota tim pikeun ngahasilkeun ideu, ngabagi prakték pangsaéna, ngembangkeun kampanye sareng olahtalatah, sareng nyayogikeun strategi sareng alat pikeun ngabantosan kasadaran umum, ngarékam tanaga kerja, ngembangkeun dasar pasien, ngadidik masarakat, sareng ngiringan komunitas. pamingpin jeung stakeholder.

Sumber komunikasi sareng pamasaran sareng bantosan téknis disayogikeun di daérah ieu:

  • Kampanye kasadaran
  • Mayar, earned jeung strategi média digital
  • Perencanaan acara
  • Branding sarta rojongan desain grafis
  • Dursasana média
  • Kawijakan jeung advokasi

Pikeun patarosan ngeunaan Tim Jaringan Komunikasi/Marketing, hubungi:

Brandon Huether di bhuether@communityhealthcare.net

Sumberdaya & Kalénder

Tim Jaringan Keuangan CHAD diwangun kapala perwira kauangan sareng diréktur kauangan sareng manajer ti puskesmas komunitas anggota urang. CHAD ngarojong ngembangkeun sarta palaksanaan jasa manajemén finansial, kaasup latihan jeung bantuan teknis.

CHAD ngagunakeun jaringan grup kauangan, rapat bulanan, webinar, palatihan, bantosan téknis, kunjungan dina situs, sareng komunikasi email pikeun nawiskeun dukungan kauangan di seueur daérah, kalebet:

  • Tolok ukur kauangan, kalebet ukuran ngalaporkeun Uniform Data Services (UDS).
  • Tagihan sareng coding
  • Sistem pelaporan kauangan anu épisién ngawas, nganalisa sareng ngalaporkeun operasi puskesmas ka manajemén eksekutif, dewan direksi, sareng otoritas féderal.
  • Pelaporan manajemén hibah
  • Proses sareng parobahan Medicare sareng Medicaid
  • Kawijakan jeung prosedur pikeun program skala fee ngageser
  • Sistem siklus panghasilan pikeun ngabantosan maksimalkeun pendapatan pasien puskesmas sareng ngatur piutang rekening pasien

Mitra CHAD sareng Asosiasi Perawatan Dasar Nebraska (PCA) pikeun nyayogikeun pelatihan webinar bulanan sareng tagihan saparapat sareng webinar coding. The Nebraska PCA mitra jeung sababaraha PCAs kaayaan séjén nyadiakeun eupan balik lega tur input ti peers sakumaha patarosan keuangan sarta jejer timbul.

Pikeun patarosan ngeunaan Tim Jaringan Keuangan, hubungi: 

Deb Esche di deb@communityhealthcare.net

Sumberdaya & Kalénder

Salaku panyadia perawatan primér sareng anggota anu dipercaya di komunitasna, puskesmas kedah disiapkeun pikeun ngaréspon kana kaayaan darurat sareng bencana upami aranjeunna ditelepon pikeun perawatan médis sareng jasa dukungan anu sanés, ogé pikeun mastikeun kontinuitas operasi pikeun aranjeunna. klinik. CHCs kudu assess kerentanan, nyieun hiji rencana preparedness darurat, ngalatih staf jeung evaluate réspon jeung latihan jeung latihan, sarta connect with manajemén darurat lokal jeung mitra masarakat pikeun ngaidentipikasi sumberdaya sarta nyieun rencana aksi saméméh kaayaan darurat atawa musibah lumangsung.

CHAD boga daya pikeun ngarojong CHCs dina ngamekarkeun rencana federally-patuh anu bakal pituduh aranjeunna dina sustaining operasi kritis sarta jasa dina acara darurat atawa musibah. CHAD tiasa nyayogikeun jasa konci sanés, kalebet:

  •  Liaison ka mitra kaayaan jeung régional
  • Alat sareng sumber pikeun ngembangkeun rencana anu patuh federal
  • Inpormasi persiapan darurat sareng apdet
  • Pelatihan sareng kasempetan pendidikan

Puskesmas tiasa ngaksés bungkusan perawatan darurat sacara ageung tina Relief langsung jeung AmeriCares, anu organisasi philanthropic dedicated ka nyadiakeun puseur kaséhatan kalayan bantuan saharita, kaasup bantuan tunai, suplai médis, toiletries pribadi, jeung produk farmasi.

Pikeun patarosan ngeunaan Tim Jaringan Persiapan Darurat, hubungi Darci Bultje. 

Pikeun bantosan lokal pikeun ngaréspon kana DARURAT di county anjeun, klik di handap:

Sumberdaya Kasiapan Darurat

Tim Jaringan Sumber Daya Manusia/Tenaga Kerja dirancang pikeun ngabantosan jaringan profésional SDM CHAD dina ngahontal éféktivitas operasional ku cara nyayogikeun sumber daya manusa sareng jasa tenaga kerja. Ngaliwatan jejaring, rapat bulanan, pembelajaran peer-to-peer, webinar, bantosan téknis sareng palatihan, CHAD nawiskeun sumber daya manusa sareng dukungan pangembangan tenaga kerja di daérah ieu:

  • tungtunan FTCA
  • Manajemén résiko sareng patuh
  • HIPAA
  • Peulécéhan séksual
  • Manajemén konflik
  • diversity
  • Hukum pagawean
  • FMLA sareng ADA
  • Buku Panduan karyawan
  • Pangwangunan kapamingpinan
  • apdet hukum kaayaan sarta féderal
  • Rekrutmen sareng ingetan prakték pangsaéna
  • Pengumuman padamelan pikeun kasempetan karir CHC

CHAD ogé ngakuan pentingna kolaborasi sareng ngajaga kerjasama dina masalah anu aya hubunganana sareng tenaga kerja sareng Pusat Pendidikan Kaséhatan Daérah Dakota Kalér sareng Dakota Kidul (AHECS), Pusat Kaséhatan Pedesaan Universitas North Dakota, Kantor Kaséhatan Désa Dakota Kidul sareng Perawatan Utama. Kantor di duanana nagara. Kolaborasi sareng organisasi nasional sareng nagara lumangsung pikeun ngamajukeun konsistensi sareng ngabagi ide ngeunaan rekrutmen tenaga kerja sareng alat sareng kasempetan.

Sadaya staf CHC di Dakota anu kalibet dina SDM sareng rekrutmen / usaha ingetan didorong pikeun gabung sareng Tim Jaringan SDM / Tenaga Kerja.

Pikeun patarosan ngeunaan SDM/Tim Jaringan Tenaga Kerja, hubungi:

Shelly Hegerle di shelly@communityhealthcare.net.

Sumberdaya & Kalénder

Tim teureuh sareng jaringan ngamungkinkeun pikeun nyambungkeun pembimbing aplikasi anu disertipikasi (CAC) sareng kualifikasi sareng pendaptaran profésional sanés sareng mitra lokal, nagara bagian sareng féderal pikeun ningkatkeun aksés perawatan ngaliwatan pendaptaran asuransi kaséhatan sareng ingetan sinyalna. Ngaliwatan jejaring, rapat bulanan, pembelajaran peer-to-peer, webinar, bantosan téknis sareng palatihan, CHAD nawiskeun dukungan kalayan teureuh sareng jasa anu ngamungkinkeun dina daérah ieu:

  • Hukum Perawatan Terjangkau (ACA)
  • Meunang Katutupan North Dakota Initiative - www.getcoverednorthdakota.org
  • Meunang Katutupan South Dakota Initiative - www.getcoveredsouthdakota.org
  • Bahan atikan jeung kasadaran teureuh
  • Panutup pikeun miara
  • Partnerships
  • ngalaporkeun
  • Hubungan média
  • Ngembangkeun hubungan jeung organisasi masarakat
  • puncak nagara

Salaku bagian tina usaha CHAD pikeun ngadukung usaha teureuh sareng ngamungkinkeun, kami nyayogikeun jasa konsultasi ka anggota kami pikeun Undang-Undang Perawatan Mampuh sareng Pasar Asuransi Kaséhatan. Ladenan ieu tiasa dianggo pikeun nyayogikeun inpormasi khusus dina bidang asuransi, sareng masalah hukum sareng pajeg, sareng masihan jawaban kana skenario rumit sareng kaayaan kahirupan. Staf puskesmas SAll aub dina wewengkon ieu didorong pikeun gabung tim jejaring kolaborasi ieu.

Pikeun patarosan ngeunaan Outreach sareng Tim Jaringan Aktipkeun, hubungi: 

Penny Kelley, Teureuh na Enrollment Services Program Manajer

Sumberdaya & Kalénder

mitra

Jaringan Data Kaséhatan Great Plains (GPHDN) mangrupikeun kerjasama sareng Asosiasi Perawatan Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD), asosiasi perawatan primér pikeun North Dakota sareng South Dakota, sareng Wyoming Primary Care Association (WYPCA). Kolaborasi GPDHN bakal ngamangpaatkeun kakuatan program Health Center Controlled Networks (HCCN) pikeun ngadukung kapasitas téknis sababaraha puskesmas anu paling terpencil sareng kurang sumber daya di nagara éta.  

Klik di dieu pikeun leuwih jéntré

Misi Koalisi Kaséhatan Lisan North Dakota nyaéta ngamajukeun solusi kolaborasi pikeun ngahontal ekuitas kaséhatan lisan. 

Tujuan Koalisi Kaséhatan Lisan North Dakota nyaéta pikeun koordinat mitra sareng organisasi di sapanjang nagara bagian North Dakota pikeun nyiptakeun dampak koléktif ku nargétkeun disparities kaséhatan lisan. Karya anu diusulkeun ieu museurkeun jangka panjang pikeun ningkatkeun aksés ka kaséhatan lisan, ningkatkeun literasi kaséhatan lisan North Dakotans, sareng ngembangkeun integrasi antara sadaya profesi anu dipangaruhan ku kaséhatan lisan. 

Klik di dieu pikeun leuwih jéntré