Skip to eusi utama

Sarat jeung Kaayaan

Janten Sora

Janten sora pikeun kasehatan di Dakotas. Gabung Dakota Sora.

Sora anjeun penting dina paguneman ngeunaan reformasi perawatan kaséhatan sareng aksés ka perawatan kaséhatan anu kualitas luhur, terjangkau pikeun sadayana. Miluan CHAD sareng pendukung perawatan kaséhatan di North Dakota sareng South Dakota dina nyandak tindakan dina masalah penting sareng munculna anu mangaruhan pusat kaséhatan sareng pasienna.

Ku ngadaptarkeun salaku anggota jaringan advokasi kaséhatan komunitas urang, Dakota Voice, anjeun bakal nampi panggeuing sareng bewara nginpokeun ka anjeun ngeunaan parobihan dina lingkungan perawatan kaséhatan sareng sauran pikeun réspon strategis sareng ngahijikeun.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Dakota Sora jeung advokasi kasempetan di CHAD, kontak Shannon Bacon at shannon@communityhealthcare.net

Sarat jeung Kaayaan

Ngalibetkeun Pajabat

Tim Jaringan Advokasi CHAD diwangun ku para pendukung puskesmas ngawakilan puskesmas anggota di North Dakota sareng South Dakota. Anggota tim papanggih sakumaha diperlukeun pikeun ngabahas kawijakan jeung isu législatif jeung kasempetan atikan pikeun puseur kaséhatan.

CHAD gawé bareng raket jeung anggota tim pikeun ngahasilkeun gagasan, babagi prakték pangalusna, ngamekarkeun olahtalatah, sarta nyadiakeun strategi jeung parabot kalibet pajabat kapilih, pamingpin masarakat, jeung stakeholder.

Diajar deui

Pikeun patarosan ngeunaan Tim Jaringan Advokasi, hubungi Shannon Bacon at shannon@communityhealthcare.net

Info Sarat jeung Kaayaan

Sumberdaya advokasi

Prioritas LegislatifAdvocacy Tools & Sample Organizational Policies