Tingali iraha anjeun tiasa ngadaptarkeun

Perjalanan Liputan Anjeun Dimimitian Di dieu

WILUJENG WILUJENG DAKOTA SELATAN

Ngadaptar dina asuransi kaséhatan mangrupikeun cara proaktif pikeun nyandak léngkah munggaran pikeun kaséhatan sareng karaharjaan anu langkung saé. Kalayan bantosan navigator anu dilatih, anjeun tiasa nampi dukungan gratis pikeun milarian rencana anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Periode pendaptaran kabuka taunan parantos réngsé. Upami anjeun cocog pikeun periode pendaptaran khusus (SEP) * kusabab parobihan kahirupan sapertos nikah, gaduh orok, kaleungitan sinyalna sanés, atanapi pindah, anjeun tiasa ngalamar sinyalna di luar pendaptaran terbuka.

** Individu atanapi rumah tangga anu ngagaduhan panghasilan kirang ti 150% FPL tiasa ngadaptar ngalangkungan pendaptaran khusus. Individu anu ngalamar Medicaid atanapi sinyalna CHIP salami pendaptaran kabuka anu teras ditolak, tiasa ngadaptarkeun ku waktos pendaptaran khusus. Pencét Ieuh kanggo inpormasi lengkep.

Manggihan Pitulung LokalNgadaptar di Healthcare.gov

NYAHO DASAR

Kalolobaan jalma bakal butuh perawatan médis di sawatara titik. Asuransi kaséhatan tiasa ngabantosan mayar biaya ieu sareng ngajagi anjeun tina biaya anu ageung. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah terang sateuacan ngadaptarkeun rencana asuransi kaséhatan.

Papanggih NAVIGATOR LOKAL Anjeun

Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan asuransi kaséhatan, peryogi bantosan ngalamar di Pasar Asuransi Kaséhatan, atanapi hoyong batur ngabantosan anjeun milarian rencana anu leres, navigator asuransi kaséhatan lokal anjeun di dieu pikeun ngadukung anjeun.

Tingali iraha anjeun tiasa ngadaptarkeun

Pendaptaran kabuka taunan parantos réngsé. Upami anjeun cocog pikeun periode pendaptaran khusus (SEP) * kusabab parobihan kahirupan sapertos nikah, gaduh orok, kaleungitan sinyalna sanés, atanapi pindah, anjeun tiasa ngalamar sinyalna di luar pendaptaran terbuka.

Tingali lamun anjeun bisa ngadaptar

Anjeun tiasa cocog pikeun Periode Enrollment Husus upami anjeun ngagaduhan parobihan hirup anu tangtu, atanapi cocog pikeun Medicaid atanapi CHIP.

Tingali lamun anjeun bisa ngarobah

Anjeun tiasa ngarobih upami anjeun gaduh kajadian kahirupan anu tangtu - sapertos pindah, nikah, atanapi gaduh orok atanapi rentang panghasilan.

LAKSANAKEUN

Anjeun tiasa ngarobih upami anjeun gaduh kajadian kahirupan anu tangtu - sapertos pindah, nikah, atanapi gaduh orok atanapi rentang panghasilan.

Papanggih NAVIGATOR LOKAL Anjeun

Navigators mangrupikeun jalma anu dilatih sareng disertipikasi anu nawiskeun dukungan gratis. Aranjeunna diwajibkeun nyayogikeun inpormasi anu adil, teu kaditu teu kadieu, sareng akurat ngeunaan pilihan asuransi kaséhatan anjeun.

Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan asuransi kaséhatan, peryogi bantosan ngalamar di Pasar Asuransi Kaséhatan, atanapi hoyong aya anu ngabantosan anjeun milarian rencana anu leres, navigator asuransi kaséhatan lokal anjeun di dieu pikeun ngadukung anjeun sadayana.

Candak léngkah munggaran nuju sinyalna anu anjeun tiasa ngandelkeun. Papanggih navigator anjeun ayeuna! Pikeun pitulung lokal sejenna, nelepon 211 atawa  klik di dieu.

Kontak Navigator

Siap nerapkeun? 

TESTIMONIALS

Kanggo langkung seueur info

Publikasi ieu dirojong ku Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) Departemen AS of Health and Human Services (HHS) salaku bagian tina panghargaan bantuan kauangan jumlahna $1,200,000 kalayan 100 persen dibiayaan ku CMS/HHS. Eusi mangrupikeun panulis (s) sareng henteu kedah ngagambarkeun pandangan resmi, atanapi dukungan, ku CMS/HHS, atanapi Pamaréntah AS.