Skip to eusi utama

kajadian

upcoming

Webinar Series: 12. Oktober, 9. Nopémber, 14. Desember |3:00 - 4:00 CT | 2:00 pm - 3:00 pm MT

Saluareun Dasar - Kaunggulan Tagihan sareng Coding

Miluan Asosiasi Kaséhatan Komunitas Dakotas sareng Konsultan Patalina Komunitas pikeun séri latihan tagihan sareng coding anu mana Saluareun Dasar. Departemén tagihan sareng coding ngagaduhan peran anu penting dina mastikeun kasuksésan kauangan puskesmas. Dina séri pelatihan tilu bagian ieu, hadirin bakal ngarengsekeun tilu masalah anu rumit sareng penting: staf pikeun kasuksésan siklus pendapatan, kasempetan pendapatan, sareng kredensial asuransi.

Sesi 1 | 12 Oktober 2023
Staf pikeun Kasuksesan Siklus Panghasilan
Miluan kami pikeun sési munggaran dina séri latihan tagihan sareng coding kami - Staffing for Revenue Cycle Success. sési latihan ieu bakal marios prakték pangalusna pikeun staffing tagihan puseur kaséhatan sarta departemén coding - kaasup rasio staffing dianjurkeun, faktor nu mangaruhan rasio staffing, rasio emas, sarta dampak staffing on kinerja finansial Puskesmas. Presenter ogé bakal ngabahas pro jeung kontra ladenan tagihan pihak katilu.

ngawakilan
rekaman

Sesi 2 | 9 Nopémber 2023
Kasempetan Panghasilan pikeun Puskesmas Anjeun
Dina sési kadua urang, presenter Deena Greene sareng Community Link Consulting bakal nyorot kasempetan pendapatan pusat kaséhatan anjeun ayeuna sareng anu bakal datang. Sesi éta bakal nengetan kana jasa kaséhatan pencegahan sareng manajemén panyakit kronis anu sering teu dianggo. Salaku tambahan, urang bakal marios parobihan anu signifikan sareng dampak anu diusulkeun ku Medicare di 2024 pikeun ngadukung jasa pikeun integrasi kaséhatan paripolah sareng pagawé kaséhatan masarakat. Urang bakal nyimpulkeun sési ku marios prakték pangsaéna pikeun ngumpulkeun pasien.

ngawakilan
rekaman

Sesi 3 | 14 Désémber 2023
Panyadia Credentialing na Enrollment
Dina sési ahir urang dina séri, urang bakal ngabahas credentialing panyadia sarta enrollment lila pangalusna, kaasup review ngeunaan strategi jeung parabot nu bisa mantuan puskesmas mastikeun yén credentialing na enrollment geus réngsé dina ragam standardized tur timely. Salila sési éta, Deena bakal nyorot tantangan pendaptaran panyadia, kasalahan umum, sareng tip anu berharga pikeun ningkatkeun prosés puskesmas.

ngadaptar Ieuh.

Speaker: Deena Greene, Komunitas Patalina Konsultan
Deena ngagabung CLC di 2012 salaku biller Certified ngalaman dina sababaraha sistem tagihan, kaasup Nextgen, ECW, Centricity, Athena, sarta Intergy. Anjeunna ngahususkeun dina tagihan FQHC sareng coding ogé analisis siklus pendapatan. Deena mingpin tim spesialis Tagihan, Coders, sareng Auditor kami anu ngembang pesat sareng caket. Anjeunna nyayogikeun pangrojong manajemén pikeun klien sareng damel sareng aranjeunna pikeun nyiptakeun gedong tim sareng kohésivitas dina timna. Anjeunna nungtun klien sareng palaksanaan sistem pikeun tagihan FQHC, nyiptakeun alur kerja pikeun ningkatkeun efisiensi, dukungan Inok, sareng milarian anu pas pikeun korsi anu pas. Fokus Deena nyaéta ngatur jalma (sacara internal sareng klien kami) sareng mastikeun aranjeunna sadayana gaduh alat pikeun suksés.

kajadian

almanak

kajadian

Sumberdaya Kajadian kaliwat

Nopember

Webinar: 29 Nopémber

HIV/STI/TB/Viral Hépatitis Dahar beurang jeung Diajar

Pencegahan HIV dina Kamanusaan sarta Studi primér

The Dakotas AIDS Education and Training Center (DAETC) sareng North Dakota Department of Health & Human Services (NDHHS) nampilkeun tuang siang bulanan sareng diajar webinar. Pencegahan HIV dina Kamanusaan sarta Studi primér.

tujuan:
Sanggeus presentasi ieu, pamilon mampuh:

  • Nangtukeun harti U=U
  • Ngabahas naha dokter perawatan primér aya dina posisi sampurna nyadiakeun PrEP
  • Ngabahas kumaha resep PrEP

Dibere ku: Dr Donna E. Sweet, MD, AAHIVS, MACP
Dr Sweet nyaéta Professor of Internal Medicine di Universitas Kansas Sakola Kedokteran-Wichita. Dina taun 2015, Dr. Sweet dilélér gelar doktor honoris ti Wichita State University salaku pangakuan kana 35 taun palayananna ka penderita HIV/AIDS sareng kontribusina pikeun kasehatan salaku pendidik klinis. Anjeunna disertipikasi salaku spesialis HIV ku American Academy of HIV Medicine, dimana anjeunna mangrupikeun korsi dewan anu kapungkur. Dr Sweet boga sababaraha accolades na accomplishments, kaasup utusan ka Amérika Médis Association sarta anggota kapamimpinan pikeun Amérika College of Médis salaku Master sarta kaliwat Kursi Déwan Bupati. Anjeunna mangrupikeun Diréktur Klinik Internal Medicine Midtown sareng ngagaduhan program HIV sareng dana Ryan White Parts B, C, sareng D federal dimana anjeunna ngurus sakitar 1400 pasien HIV. Dr Sweet geus ngumbara sacara éksténsif nasional jeung internasional, ngadidik dokter ngeunaan perawatan sarta pengobatan HIV.

kontak Darci Bultje pikeun ngarékam sareng presentasi. 

 

Webinar Series: 14 Nopémber jeung 16 Nopémber

Latihan Sistim Data seragam

CHAD ngayakeun sesi pelatihan Uniform Data System (UDS) 2023. Ieu bebas latihan basis web dirancang pikeun nyadiakeun bantuan napigasi sarta nyiapkeun laporan 2023 UDS.

Pelaporan anu efektif ngeunaan kiriman UDS anu lengkep sareng akurat gumantung kana pamahaman hubungan antara elemen data sareng tabel. Latihan interaktif ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun staf énggal ngartos peran usaha ngalaporkeun UDS na. Latihan ieu dirancang pikeun hadirin sadaya tingkatan. Sadaya staf kauangan, klinis, sareng administrasi diajak diajar apdet, ngasah kaahlian ngalaporkeun, sareng ngabagi patarosan sareng pangalaman sareng sasamana.

Sesi 1 | 14 Nopémber 2023

Sesi kahiji diwenangkeun pamilon ngartos prosés ngalaporkeun UDS, review bahan konci, sarta walk-liwat tina tabel demografi sabar jeung staffing 3A, 3B, 4, sarta 5.

Klik Ieuh pikeun ngarékam.
Klik Ieuh pikeun presentasi (duanana sesi.)

Sesi 2 | 16 Nopémber 2023

Presenter bakal nutupan inpormasi klinis sareng kauangan anu diperyogikeun dina tabel 6A, 6B, 7, 8A, 9D, sareng 9E salian ti formulir (Téknologi Inpormasi Kaséhatan, Unsur Data Séjén, sareng Pelatihan Tenaga Kerja) salami sési kadua. Presenter ogé bakal babagi tips berharga pikeun suksés dina ngalengkepan laporan UDS.

Klik Ieuh pikeun ngarékam. 

Speaker: Amanda Pengacara, MPH

Pengacara Amanda janten Manajer Proyék sareng Koordinator Pelatihan sareng Bantuan Téknis tina program Sistem Data Seragam (UDS) BPHC anu nyayogikeun dukungan langsung ka langkung ti 1,400 puskesmas, padagang, sareng staf BPHC.
Manehna teh palatih UDS ngalaman, reviewer, sarta panyadia TA, kitu ogé anggota dedicated tina garis rojongan nu nyadiakeun instruksi dina Laporan UDS ngaliwatan telepon jeung email.

Oktober

Webinar: 17 Oktober 2023

Ngamangpaatkeun Pangurus Mobile: A Summit Kaséhatan Mobile Virtual

Pangiriman jasa kaséhatan mobile naek - heightened ku kabutuhan pikeun alamat drivers sosial kaséhatan, sangkan kasehatan leuwih diaksés, sarta ngabales darurat lokal. Tapi kumaha anjeun ngamimitian? Kabijakan, staf, sareng alat naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngembangkeun program perawatan mobile anu efektif?

Salila gempungan maya tilu jam, presenters charted kursus pikeun puskesmas pikeun hadé ngartos kumaha carana ngamimitian kalayan perawatan mobile sarta ngajalankeun program kaséhatan mobile. Pamilon ogé ngupingkeun prakték pangsaéna sareng diajar ti puskesmas dina tahapan anu béda dina ngajalankeun program kaséhatan sélulér.

ngawakilan (Kaasup hasil scan lingkungan)

Sesi Hiji: Ngamimitian ku Mobile Care - Dr Mollie Williams
Dr Mollie Williams, Diréktur Eksekutif tina Mobile Health Map, najong-off gempungan kaséhatan mobile maya ku babagi kumaha puskesmas bisa meunang jelas ngeunaan maranéhanana "naha, dimana jeung saha:" naha puskesmas kudu mertimbangkeun ngembangkeun layanan kaséhatan mobile, dimana. kedah unit kaséhatan mobile angkat sareng saha anu bakal dilayanan. Dr Williams reviewed data nasional ngeunaan jasa kaséhatan mobile sarta babagi kumaha puskesmas bisa ngamekarkeun tur ngukur dampak maranéhna pikeun evaluate kasuksésan.

rekaman
ngawakilan

Sesi Dua: Ngatur Program Perawatan Mobile - Jeri Andrews
Jeri Andrews ngamimitian karirna salaku praktisi perawat dina unit kaséhatan mobile di 2010. Dina taun nya porsi salaku panyadia on unit kaséhatan mobile lajeng ngatur program kaséhatan mobile puseur kaséhatan, manéhna geus diajar hiji hal atawa 100 ngeunaan naon anu kudu dipigawé. (sareng naon anu henteu kedah dilakukeun). Dina sési ieu, pamilon diajar ngeunaan program kaséhatan mobile désa CareSouth Carolina - kaasup prakték pangalusna operasional pikeun scheduling, staffing jeung pilihan alat. Jeri ogé ngabagi kumaha kaséhatan mobile parantos nyayogikeun platform pikeun ngembangkeun sareng nguatkeun kemitraan komunitas.

rekaman
ngawakilan

Sesi Tilu: Pangajaran ti Lapang - Diskusi Panel
Dina sési ahir kami tina puncak kaséhatan virtual, pamilon ngadangu ti puskesmas anu ngajalankeun program kaséhatan mobile. Panelis ngajéntrékeun modél programna, masihan wawasan ngeunaan palajaran utama sareng kasuksésan, sareng ngabagi rencana pikeun masa depan.

Panelists:
Vickie Cranford-Lonquich PA-C, MS | Manajer Program Interim - Program Kaséhatan Mobile
Michelle Derr | Wakil Présidén Senior Layanan Kulawarga sareng Kaséhatan Mobile
Lisa Dettling | Wakil Présidén Eksekutif - Ancillary Services
Kory Wolden | Manajer Proyék Administratif

Témbongkeun bios panel Ieuh.

rekaman

narasumber:
Dr Mollie Williams, Diréktur Eksekutif, The kulawarga Van jeung Peta Kaséhatan Mobile
Dr Mollie Williams mangrupakeun pamimpin kaséhatan publik hasil-disetir kalawan catetan lagu kuat sukses ngamekarkeun tur evaluating usaha pikeun ngaronjatkeun aksés ka miara tur maju equity kaséhatan. Salaku Diréktur Eksekutif The Family Van and Mobile Health Map, Mollie ngungkit pangalaman éksténsifna pikeun ngahontal lingkungan Boston anu teu dilayanan sareng nasional, pikeun nguatkeun sektor kasehatan mobile. Mollie ogé ngajar sareng ngalaksanakeun panalungtikan, sareng janten Dosen Kaséhatan Global sareng Kedokteran Sosial di Harvard Medical School. Anjeunna parantos nyerat sababaraha publikasi, kalebet édisi kalima Perencanaan sareng Evaluasi Program Kaséhatan. Mollie nyepeng MPH ti Universitas Michigan Ann Arbor sareng DrPH dina Kabijakan sareng Manajemén Kaséhatan ti Universitas North Carolina di Chapel Hill.

Jeri Andrews, Diréktur Médis Mitra, CareSouth Carolina
Jeri Andrews ngamimitian karir perawat prakték sateuacanna di CareSouth Carolina di Hartsville, Karolina Kidul di 2010 salaku praktisi perawat staf. Taun 2018, Jeri dipromosikeun ka Diréktur Program Kaséhatan Mobile sareng Off Site Services dimana anjeunna ngatur program médis mobile tilu kendaraan CareSouth. Salaku diréktur, Jeri junun akuisisi sarta outfitting dua unit mobile médis tambahan, dimekarkeun jasa Podomoro kana genep distrik sakola jeung tilu wewengkon Narkoba sarta puseur perlakuan Alkohol, dibuka jeung junun tilu tambahan "off-situs" kantor husus, sarta dilaksanakeun tur junun a program telehealth di perusahaan-lega sareng sakola. Dina Juni 2021, Jeri dipromosikeun janten Diréktur Médis Associate dimana anjeunna nyayogikeun dukungan sareng palatihan ka sadaya panyadia 70+ CareSouth Carolina.

Jeri gaduh total 20 taun pangalaman dina kasehatan kaasup kardiologi rawat inap, asuhan koréksi, perawatan HIV\AIDS, prakték kulawarga, jeung administrasi. Anjeunna nampi gelar Bachelor of Science dina Perawat sareng Sigma Theta Tau honors ti Lander University di 2003 dimana anjeunna janten Présidén Asosiasi Perawat Mahasiswa Universitas Lander sareng Delegasi ka Asosiasi Perawat Mahasiswa Nasional. Anjeunna nampi gelar Master of Science dina Kaperawatan ti Universitas Karolina Kidul di 2009. Anjeunna ngagaduhan sertifikasi Praktisi Perawat Kulawarga ti American Nurses Credentialing Center sareng mangrupikeun anggota Asosiasi Perawat Amérika sareng Asosiasi Perawat Karolina Kidul. Jeri bakti kana misi perusahaanna "Ngaronjatkeun Kaséhatan sareng Kesejahteraan Dulur."

Siri Webinar: 11 Oktober 2023 sareng 8 Nopémber 2023

Ngevaluasi sareng Ngukur Kasuksésan Program Manajemén Perawatan Anjeun

Shannon Nielson kalawan Curis Konsultan ngagabung lumangsung rapat Koordinasi Kamanusaan sarta Studi Peer Grup bulanan dina Oktober jeung Nopémber pikeun neruskeun ngabahas prakték pangalusna sarta metrics pikeun evaluating, ngukur, sarta nyieun balik kana investasi dina program manajemén perawatan Anjeun.

Sesi 1 | 11 Oktober 2023
Evaluating Program Manajemén Kamanusaan sarta Studi anjeun tina Sudut Panyawat sareng Panyadia
Dina sési mimiti séri ieu, pamilon diwanohkeun kana papacangan konci sareng métrik pangalaman pikeun meunteun program manajemén perawatan. Presenter ogé ngenalkeun alat sareng metodologi pikeun ngahontal tujuan manajemén perawatan.

rekaman

Sesi 2 | 8 Nopémber 2023
Ngukur Dampak Manajemén Perawatan dina Organisasi Anjeun
Dina sési kadua, pamilon diajar kumaha program manajemén perawatan anu suksés tiasa mangaruhan strategi sareng intervensi kaséhatan populasi organisasi sanés. Presenter ogé ngenalkeun ukuran operasional sareng klinis pikeun meunteun efektivitas sareng efisiensi program manajemén perawatan ogé strategi pikeun nyumponan tujuan manajemén perawatan organisasi.

rekaman

September

Webinar: 27 Séptémber 2023

HIV/STI/TB/Viral Hépatitis Dahar beurang jeung Diajar
Peran Anjeun dina Éliminasi Hépatitis B: Dimana Kami Ayeuna sareng Dimana Urang Tiasa

The Dakotas AIDS Education and Training Center (DAETC) sareng North Dakota Department of Health & Human Services (NDHHS) nampilkeun tuang siang bulanan sareng diajar webinar. Peran Anjeun dina Éliminasi Hépatitis B: Dimana Kami Ayeuna sareng Dimana Urang Tiasa dina Rebo, 27 Séptémber.

tujuan:
Sanggeus presentasi ieu, pamilon mampuh:

  • Ngajelaskeun epidemiologi hépatitis B nasional.
  • Jelaskeun vaksin hépatitis B sawawa anyar CDC sareng saran saringan sareng ngaidentipikasi prakték pangsaéna pikeun palaksanaan.
  • Identipikasi sareng laksanakeun prakték pangsaéna pikeun ngawangun koalisi sareng terang dimana milarian sumber anu ngadukung ti Hep B United, NASTAD, sareng anu sanésna.

Dibere ku: Michaela Jackson
Michaela Jackson Diréktur Program, Kabijakan Pencegahan pikeun Yayasan Hépatitis B dimana anjeunna museurkeun kana ngalaksanakeun inisiatif kawijakan umum pikeun ngatasi hépatitis B sareng pencegahan kanker ati. Cik Jackson mingpin usaha pikeun ngaronjatkeun vaksinasi hépatitis B di AS ku nyokong parobahan kawijakan féderal jeung ngaronjatkeun kasadaran sabar jeung panyadia kana tantangan vaksinasi. Anjeunna ogé mingpin inisiatif aksés perawatan AS Yayasan.

kontak Darci Bultje pikeun sumber sareng ngarékam. 

Juli

Webinar: 26 Juli

HIV/STI/TB/Viral Hépatitis Dahar beurang jeung Diajar

ART Long-Acting: Naon nu peryogi kauninga

Bulan ieu, tukang ubar Gary Meyers ngabahas intramuscular cabotegravir-rilpivirine (CAB-RPV) salaku regimen perlakuan antiretroviral lila-akting munggaran disatujuan. Anjeunna ngabahas saha anu layak sareng naha terapi lila-akting tiasa ngabantosan pasien. Anjeunna ogé ngajelaskeun naha pamakean dugi ka dugi ka ayeuna kusabab faktor klinis, cakupan asuransi, sareng halangan logistik.

tujuan:

Nepi ka tungtun taun presentasi ieu, hadirin bisa:

  • Ngartos langkung seueur ngeunaan terapi antiretroviral jangka panjang;
  • Nyaho saha anu layak pikeun terapi lila-akting;
  • Naon anu bakal béda pikeun pasien anu ngalih ka ARV lila-akting;
  • Nyaho saran dosis sareng jadwal anu pas pikeun terapi antiretroviral anu lila-lila; jeung,
  • Ngartos léngkah-léngkah anu pas upami pasien kantun dosis.

rekaman Ieuh.
ngawakilan Ieuh.

Webinar: 13 Juli 2023

Ihtisar Buku Data CHAD/GPHDN (Ngan Anggota)

Asosiasi Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD) sareng Jaringan Data Kaséhatan Great Plains (GPHDN) Ihtisar Buku Data Webinar dilaksanakeun. Tim CHAD parantos nyiapkeun buku-buku ieu pikeun puskesmas anggota sareng GPHDN nganggo data Uniform Data System (UDS). Publikasi ieu didamel kanggo dianggo dina jaringan CHAD sareng GPHDN sareng henteu dibagikeun ka umum.
Presentasi anu ngan ukur anggota ieu ngalangkungan para hadirin dina eusi sareng perenah Buku Data CHAD sareng GPHDN 2022. Presenter nyayogikeun tinjauan data sareng grafik anu nunjukkeun tren sareng ngabandingkeun dina demografi pasien, campuran pamayaran, ukuran klinis, ukuran kauangan, produktivitas panyadia, sareng dampak ékonomi. Sesi dibungkus ku sawangan kana snapshot data puskesmas individu.

kontak Darci Bultje pikeun ngarékam sési.

Juni

Runtuyan Webinar: Pébruari - Juni 2023

Azara DRVS pikeun Perbaikan Kualitas: Waktosna pikeun Ngukur

Asosiasi Perawatan Kaséhatan Komunitas Dakotas sareng Jaringan Data Kaséhatan Great Plains ngayakeun séri pelatihan anu fokus kana ngamangpaatkeun Azara DRVS pikeun ngadukung inisiatif perbaikan kualitas di pusat kaséhatan anjeun. Unggal sési diulas kaayaan husus atawa wewengkon fokus, kaasup review ringkes tungtunan perawatan sarta laporan data husus sarta ukuran sadia dina DRVS pikeun ngarojong perbaikan dina pangiriman perawatan. Sesi nyorot metodologi perbaikan kualitas sareng nunjukkeun ngagunakeun Azara pikeun ngukur kamajuan.
Sesi 1: Leveraging Azara pikeun Optimalkeun jeung Ningkatkeun Pangobatan Hipertensi jeung Hasil
Sesi 2: Leveraging Azara pikeun Ngarojong Perawatan Diabetes
Sesi 3: Leveraging Azara pikeun Ngaronjatkeun Aksés ka Kaséhatan Preventative
Sesi 4: Ngartos Panggerak Sosial Kaséhatan dina Azara
Sesi 5: Ngarojong manajemén Kamanusaan sarta Studi kalawan Azara

Klik Ieuh pikeun rékaman sési.
Klik Ieuh pikeun sumber sési.

Webinar: 20 Juni 2023

Poé Pangungsian Dunya: Refleksi ngeunaan Equity Kaséhatan di Dakotas

CHAD ngayakeun diskusi panelis dina Poé Pangungsian Dunia. Narik tina kaahlian pribadi sareng profésional, panyatur lokal ngabagi prakték pangsaéna dina pangiriman perawatan kaséhatan multi-basa sareng masalah aksés asuransi kaséhatan pikeun komunitas pangungsian sareng imigran. Panelis ngeunteung kana kabutuhan anu aranjeunna perhatikeun di komunitas lokal sareng kasempetan pikeun kolaborasi lintas sektor pikeun ngamajukeun equity kaséhatan.

Klik Ieuh pikeun ngarékam sési.

Acara Pribadi: 15 Juni 2023

Summit Mitra Medicaid

Nalika urang caket kana peluncuran ékspansi Medicaid di South Dakota, sadayana kedah siap-siap nyebarkeun warta. CHAD ngajak organisasi pasangan sareng anggota komunitas ka puncak dina 15 Juni, nampilkeun presentasi ti Get Covered South Dakota sareng Dinas Layanan Sosial. Acara ieu nutupan naon hartosna ékspansi pikeun South Dakota sareng nyayogikeun léngkah pikeun nyambungkeun jalma-jalma kalayan sumber daya. Agénsi Marketing Fresh Produce outlined kampanye anyar sabudeureun ékspansi Medicaid sarta babagi panalungtikan, arah kreatif, sarta olahtalatah balik eta.

Klik Ieuh pikeun ngarékam.
batur sapagawean Toolkit

Runtuyan: 8 Juni, 22 Juni, 28 Juni

LGBTQ + Jeung Kanker Screening Webinar Series

 CHAD, Dakotas AIDS Education and Training Center (DAETC), sareng American Cancer Society ngayakeun séri webinar tilu bagian anu ngajalajah rupa-rupa topik anu penting pikeun individu lesbian, homo, biseksual, transgender, sareng queer (LGBTQ +). Panyatur ngabahas halangan ayeuna pikeun saringan kanker sareng perawatan kaséhatan preventif sareng kumaha nyiptakeun lingkungan inklusif sareng ngabagéakeun pikeun ningkatkeun pangumpulan data sareng hasil kaséhatan.

Klik Ieuh pikeun sumber sési sareng rékaman.


Lakota Lands na Identities Workshop on roda
June 5-7, 2023

Lakota Lands na Identities Workshop on roda

CHAD sareng Pusat Panaliti India Amérika sareng Studi Asli (CAIRNS) ngayakeun tilu dinten "bengkel roda" anu ditujukeun pikeun kasehatan sareng profésional kaséhatan masarakat langkung saé ngartos sajarah sareng budaya masarakat Lakota. Bengkel ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ningkatkeun dedikasi organisasi anjeun kana sistem perawatan kaséhatan anu langkung kompeten sacara budaya. Perawatan anu diinformasikeun ku budaya tiasa ngabantosan ningkatkeun hasil kaséhatan sareng kualitas perawatan sareng tiasa nyumbang kana ngaleungitkeun disparities kaséhatan ras sareng étnis.  

Salila tilu poé, pamilon kalibet dina kagiatan immersive on-the-ground di situs Lakota nonjol, kaasup Mato Paha (Bear Butte), Cankpe Opi (Tungkul Dengkul), Wasun Niya (Gua Angin), Pe Sla (Reynolds Prairie). , sareng seueur deui. Antara eureun, pangajaran dituluykeun dina beus, kalayan presentasi langsung, klip pilem, diskusi grup, sarta paguneman hiji-ka-hiji jeung seatmates rotasi.

Mei

Webinar: 11 Méi 2023

Ngawangun Pangalaman Perawatan Kaséhatan Inklusif pikeun Panyawat Cacad

Kumaha urang ngarancang lingkungan perawatan kaséhatan anu pinuh ngabagéakeun sareng kalebet jalma-jalma anu cacad? Ieu merlukeun prakték sarta kawijakan wijaksana dirancang pikeun ngaidentipikasi jeung miceun halangan, kayaning fisik, komunikasi, jeung attitudinal. Sering prakték ieu nguntungkeun jalma tina sagala umur sareng kamampuan. Dina sési ieu, presenter netepkeun disabilities sareng ngabahas kateusaruaan kaséhatan anu dialaman ku populasi ieu, ogé strategi anu nyata pikeun ngawangun inklusi sareng aksés kana prakték perawatan kaséhatan sapopoé.

Klik Ieuh pikeun rékaman sési.
Pencét di dieu pikeun sumber sési. 


CHAD Konférénsi Taunan
Ngagungkeun Bedana: Sambungkeun. Kolaborasi. Inovasi.

 Konférénsi Anggota Taunan CHAD dilaksanakeun dina 3 & 4 Méi di Fargo, ND.

Dina gawé bareng sareng Jaringan Data Kaséhatan Great Plains, konperénsi taun ieu nampilkeun sési ngeunaan ngawangun papacangan sareng komunitas, ngamangpaatkeun data pikeun ngadukung parobahan organisasi sareng komunitas, inovasi dina pamekaran tenaga kerja, sareng kabébasan, equity, inklusi, sareng milik.

presentasi sési jeung évaluasi  Ieuh. 

April

April 5, 2023

Ngadangukeun Para Ahli: Ngalibetkeun Sora Pasén & Kulawarga di Puseur Kaséhatan Anjeun

Puseur kaséhatan dirancang dumasar kana komunitas, tapi kumaha ieu dina prakna? Dina sési virtual ieu, pamilon mendakan nilai ngalibatkeun para ahli pamungkas: pasien anjeun! Presenter anu gaduh pangalaman langsung ngabagi rupa-rupa strategi pikeun kéngingkeun wawasan pasien sareng kalibet dina desain program & prosés di puskesmas. Aranjeunna kajawab halangan umum pikeun partisipasi pasien sareng kulawarga sareng strategi pikeun ngatasi ieu.

Klik Ieuh pikeun rékaman sési.
Pencét di dieu pikeun sumber sési.

Maret-April

30 Maret 2023 sareng 13 April 2023

Perawatan Berbasis Nilai Pikeun Puskesmas

Pergeseran nasional tina sistem fee-pikeun-jasa ka hiji dumasar kana nilai ieu gaining moméntum, ngarah puseur kaséhatan ngajajah gabung hiji organisasi perawatan akuntabel (ACO). Sering teuing, kumaha ogé, kasalempang résiko, kesiapan prakték, sareng sumber daya terbatas ngahalangan seueur kauntungan anu bakal datang tina gabung sareng ACO anu dipimpin ku dokter.
Sesi 1: Ngawangun Dasar Perawatan Berbasis Nilai pikeun Puskesmas
Dr Lelin Chao, diréktur médis senior di Aledade, ngabahas shift tina model fee-pikeun-jasa ka hiji dumasar kana nilai. Dr Chao marios model organisasi perawatan akuntabel (ACO) anu dipimpin ku dokter, ngajalajah tilu masalah anu paling umum ngeunaan gabung ka ACO, sareng nalungtik mangpaat gabung hiji ACO pikeun puskesmas sakabeh ukuran sarta jenis.

Klik Ieuh pikeun sési 1 rekaman.

Sesi 2: Luncat tina Roda Hamster: Kumaha Perawatan Berbasis Nilai Bisa Ngaronjatkeun Keterlibatan Klinis
Dr témbal Awal
Lingkungan fee-pikeun-jasa incentivize kirang waktos sareng penderita sarta, ku kituna, perawatan suboptimal, utamana pikeun maranéhanana jeung kaayaan kronis. Ngajalankeun ti kamar ka kamar teu ngidinan waktu atawa nu lingkungan pikeun interaksi peer-to-peer sareng papacangan staf klinis. Scott Early, MD, ko-pangadeg sareng presiden On Belay Health Solutions, ngabahas solusi pikeun kaayaan ieu. Karésidénan sareng pangalaman puskesmas anu mumpuni sacara federal ngabantosan ngartikeun modél perawatan anyar sareng papacangan anu ditingkatkeun, sadayana bari nampi pendapatan langkung seueur.

Klik Ieuh pikeun sési 2 rekaman.

Maret

Maret 21, 2023

Ngidentipikasi Sumberdaya Lokal pikeun Nyumponan Kabutuhan Sosial Pasén

Puseur kaséhatan parantos lami ngaréspon kana panggerak sosial kaséhatan: faktor sosial sareng ékonomi anu gaduh dampak anu ageung kana hasil kaséhatan. Nyaho dimana mendakan sumber daya komunitas anu diperyogikeun tiasa janten tantangan nalika aya kerawanan pangan, perumahan, transportasi, sareng kabutuhan sanés. Kabeneran, aya organisasi lokal anu nyandak guesswork tina ieu. 2-1-1 basis data sumberdaya, agén penyuluhan wewengkon, jeung agénsi aksi komunitas anu kritis dina facilitating aksés ka sumberdaya masarakat vital.

Webinar gaya panel ieu dilakukeun sareng panyatur ti Helpline Center, FirstLink, Community Action Partnership of ND, SD Community Action Partnership, sareng NDSU and SDSU Extension. Urang ngadéngé kumaha unggal organisasi ieu bisa jadi mitra konci dina nulungan anjeun ngaidentipikasi sumberdaya masarakat lokal pikeun alamat drivers sosial kaséhatan ku kituna anjeun bisa ngaoptimalkeun waktos Anjeun spent kalawan penderita.

Klik Ieuh pikeun rékaman sési.
Klik Ieuh pikeun sumber sési. 

SD Medicaid Unwinding Informational Webinars

The Get Covered South Dakota koalisi nampilkeun webinar inpormasi ieu ngeunaan Medicaid sareng Program Asuransi Kaséhatan Barudak (CHIP) pendaptaran kontinyu unwinding. Dina tilu bulan ka hareup, saloba 19,000 South Dakotans bakal kaleungitan sinyalna Medicaid kontinyu anu aranjeunna alami ti saprak darurat kaséhatan masarakat (PHE) dimimitian. Navigators ti Get Covered South Dakota sareng Asosiasi Perawatan Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD) ngabahas unwinding Medicaid anu bakal datang, kalebet tinjauan umum, tantangan anu tiasa disanghareupan ku enrollees salami prosés unwinding, periode pendaptaran khusus (SEPs), sareng léngkah salajengna. presentasi 45-menit ieu dimaksudkeun pikeun sagala staf Puskesmas nyanghareup sabar.

Klik Ieuh pikeun rékaman sési. 
Klik Ieuh pikeun Center Kaséhatan Unwinding Toolkit

Pebruari

9 Pébruari 2023 - 1:00 CT // 12:00 MT

Ngajaga Karyawan & Pasén Anjeun Aman: Tindakan Pelindung Salila Darurat

presenter: Carol L. Cwiak, JD, Ph.D., Professor Madya, Departemen Manajemén Darurat jeung Élmu Bencana, North Dakota State University
Fasilitas kasehatan tiasa nyanghareupan kaayaan anu bahaya sareng gangguan operasional tina seueur kajadian. Kajadian ieu tiasa ngancem kahirupan sareng karaharjaan staf, pasien, sareng réspondén. Perencanaan, palatihan, sareng latihan pikeun réspon sareng pamulihan kana acara ieu sacara dramatis tiasa ningkatkeun kamungkinan hasil anu ningkat. Presenter Dr Carol Cwiak marios léngkah-léngkah saderhana anu tiasa dilakukeun ku staf fasilitas kasehatan pikeun ngamimitian usaha pikeun ngajaga diri, pasien sareng anu sanés anu kalibet dina fasilitas éta.

Klik Ieuh pikeun rékaman sési.
Klik Ieuh pikeun sumber.  

Januari

12 Januari 2023 | 12:00 pm CT / 11:00 am MT

Gerakan Puseur Kaséhatan Komunitas: Refleksi Asal-usul Urang salaku Strategis Peta Masa Depan

Hatur nuhun pikeun gabung kami salaku urang reflected dina narasi dimekarkeun tina gerakan puseur kaséhatan masarakat. Sesi ieu ngajak pamilon pikeun ningali deui sajarah gerakan pikeun nganggap urang ayeuna kalayan inspirasi anu énggal. Éta ogé ngajak pertimbangan langkung seueur ngeunaan ekspektasi Health Resources & Services Administration (HRSA) ngeunaan puskesmas sareng padamelanna pikeun ngamajukeun ekuitas kaséhatan. Salaku pangakuan kana Martin Luther King Jr. Poé anu bakal datang, urang ogé bakal ngadangu ti tokoh masarakat ngeunaan usaha lokal pikeun ngamajukeun equity ras.

Klik Ieuh pikeun rékaman sési.
Klik Ieuh pikeun leuwih jéntré ngeunaan presenter urang.

26 Januari 2023 | 12:00 pm CT / 11:00 am MT

Nyaritakeun Webinar Carita Puskesmas

Hatur nuhun pikeun gabung kami pikeun bubuka atikan jeung inspirational ieu puskesmas masarakat. Pamilon nampi pangaweruh dasar ngeunaan puskesmas, kalebet watesan fitur, jasa konci, sareng populasi anu dilayanan. Presentasi interaktif ieu nyayogikeun kontéks gerakan pusat kaséhatan sareng warisan sareng lokasi, fitur, sareng dampak puskesmas di Dakotas. Hadirin dipénta mertimbangkeun kumaha aranjeunna bakal ngabantosan ngabagi carita ngeunaan pusat kaséhatan khususna pikeun maju.

Presentasi ieu dirarancang pikeun sadaya staf puskesmas sareng bakal dipikaresep khusus pikeun anu henteu acan wawuh sareng gerakan puskesmas komunitas anu langkung lega sareng fitur konci puskesmas. Pengawas kedah ngadorong stafna pikeun hadir. Éta ogé bakal hadé pikeun anggota dewan sareng pasien anu tiasa janten pendukung pusat kaséhatan.

Klik Ieuh pikeun rékaman sési.

April

April 12-14, 2022

2022 Summit Jaringan Data Kaséhatan Great Plains sareng Perencanaan Strategis

The Great Plains Health Data Network Summit (GPHDN) nampilkeun presenter nasional anu babagi carita kasuksésan data kaséhatan maranéhanana, palajaran diajar, sarta cara puskesmas bisa gawé bareng ngaliwatan jaringan kontrol puseur kaséhatan (HCCN) pikeun ngaoptimalkeun téhnologi kaséhatan sarta data. Isuk-isuk, panyatur ngajelaskeun tantangan sareng kasempetan perawatan virtual, sareng aranjeunna mingpin pusat kaséhatan dina diskusi bengkel kumaha perawatan virtual tiasa saluyu sareng tujuan strategis pusat kaséhatan. Soré fokus kana néwak data sareng ngalaksanakeun analisa data - kalebet naon anu parantos dihontal ku GPHDN sajauh ieu sareng dimana éta tiasa mertimbangkeun pos salajengna. acara ieu culminated kalawan tata strategis GPHDN, sarta eta nyababkeun rencana tilu taun anyar pikeun jaringan.

Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint.
April 14, 2022

Kekerasan di Tempat Gaw: Resiko, De-escalation, & Pamulihan

Webinar ieu nyayogikeun inpormasi penting ngeunaan kekerasan di tempat kerja. Presenter nawiskeun tujuan pelatihan pikeun marios terminologi, ngabahas jinis sareng résiko kekerasan di tempat kerja kaséhatan, ngabahas pentingna téknik de-escalation. Presenter ogé marios pentingna kaamanan sareng kasadaran situasional sareng nyayogikeun cara pikeun ngaduga faktor sareng karakteristik agresi sareng kekerasan.

Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint.
Klik Ieuh pikeun rékaman webinar. 

Mei

Maret 2022 - Méi 2022

Pasén Mimiti: Ngawangun Kaahlian pikeun Koordinasi Perawatan Éféktif di Puskesmas
Nora Flucke, Ph.D., RN, CCCTM, CNE

Hatur nuhun pikeun gabung CHAD pikeun séri palatihan genep bagian anu interaktif pisan ngeunaan koordinasi perawatan anu épéktip sareng panyadiaan jasa manajemén perawatan dina puskesmas. Dibere ku Kolaborasi Pelatihan Patient Navigator, pamilon diajar koordinasi perawatan konci sareng kaahlian manajemén perawatan ngaliwatan kagiatan berorientasi aksi praktis, prakték pangsaéna, sareng atikan tangan dina séri berbasis wéb gratis ieu.
Pamilon diajar téknik komunikasi anu efektif pikeun netepkeun akuntabilitas sareng negotiate tanggung jawab sareng pasien, perencanaan perawatan anu dipuseurkeun pasien, sareng kumaha ngatur transisi perawatan. Panyatur ngabagi prakték pangsaéna pikeun ngawaskeun sareng nuturkeun, nyaluyukeun pasien sareng sumber komunitas, sareng ngawangun kapercayaan pikeun ngadukung tujuan anu diurus ku sabar.
Hadirin anu dimaksud pikeun séri ieu nyaéta koordinator perawatan perawat atanapi manajer perawatan, staf tim kualitas, perawat perawatan primér, sareng manajer perawat. Dumasar kana kalungguhan sareng tanggung jawab padamelan, séri éta ogé cocog pikeun pagawé sosial atanapi staf koordinasi perawatan anu sanés. Sesi éta unggal Rebo ti 30 Maret dugi ka 4 Mei sareng lumangsung 90 menit.
Klik Ieuh pikeun Presentasi PowerPoint (sadayana 6 sesi)
Klik Ieuh pikeun Rekaman Webinar
Klik Ieuh pikeun sumber presentasi séjén
 

Juni

16 Juni 2022 - 12:00 CT // 11:00 AM MT

Kesiapan Wildfire pikeun Puskesmas

Usum seuneu nuju caket, sareng seueur puskesmas désa urang tiasa résiko. Dibere ku Americares, webinar sajam ieu kalebet ngidentipikasi prioritas jasa, rencana komunikasi, sareng cara tetep sadar kana kahuruan caket dieu. Hadirin diajar léngkah-léngkah anu tiasa dilaksanakeun pikeun puskesmas sateuacan, salami, sareng saatos seuneu liar sareng inpormasi pikeun ngadukung kaséhatan méntal staf nalika aya bencana.
Hadirin anu dimaksud pikeun presentasi ieu kalebet staf dina persiapan darurat, komunikasi, kaséhatan paripolah, kualitas klinis, sareng operasi.
Rebecca Miah nyaéta spesialis ketahanan iklim sareng bencana di Americares kalayan pangalaman pelatihan pusat kaséhatan ngeunaan pangurangan résiko bencana sareng kasiapan. Kalayan gelar master dina kaséhatan masarakat ti Universitas Emory, Rebecca ngagaduhan kaahlian khusus dina persiapan darurat sareng réspon sareng disertipikasi FEMA dina sistem paréntah kajadian. Sateuacan ngiringan Americares, anjeunna mangrupikeun koordinator logistik pikeun Bioterorisme & Program Kesiapsiagaan Kaséhatan Umum di Dinas Kaséhatan Umum Philadelphia sareng sering gawé bareng sareng organisasi pamaréntahan sareng komunitas ngeunaan persiapan, réspon, sareng pamulihan bencana.

Klik Ieuh pikeun rékaman webinar.
Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint.

16 Agustus 2022 - 12:00 CT // 11:00 MT

Praktek Pangsaéna pikeun Saringan & Intervensi Kaamanan Pangan dina Setélan Médis

Kaamanan pangan mangrupikeun masalah kaséhatan masarakat anu signifikan. Jalma-jalma di rumah tangga anu teu aman pangan langkung dipikaresep ngalaporkeun kaséhatan anu langkung goréng sareng ngagaduhan résiko anu langkung ageung pikeun panyakit kronis sapertos obesitas, hipertensi, sareng diabetes. Kaamanan pangan négatip mangaruhan kaséhatan sareng kamekaran barudak sareng ningkatkeun résiko anémia kakurangan beusi, inféksi akut, panyakit kronis, rawat inap, sareng masalah kaséhatan méntal.

Latihan maya hiji-jam ieu, diwakilan ku CHAD sareng Great Plains Food Bank, nutupan prakték pangsaéna dina setélan kasehatan ngalaksanakeun saringan sareng campur tangan kaamanan pangan. Screening pikeun kerawanan pangan mangrupa cara dumasar-bukti pikeun ngarojong penderita nyanghareupan kerawanan pangan dina situasi klinis, utamana dina lingkungan dimana perséntase signifikan tina populasi pasien geus diidentifikasi minangka low-panghasilan. Screening tiasa gancang sareng dilebetkeun salaku protokol standar kana prosedur asupan pasien anu tos aya.

Presentasi ieu disarankeun pikeun organisasi anu gaduh protokol saringan anu nembé diluncurkeun, staf énggal, atanapi upami parantos langkung ti 12 bulan ti saprak ngamimitian kawijakan saringan. Setélan perawatan kaséhatan ayeuna screening pikeun kerawanan pangan atawa kabetot dina screening pikeun kerawanan pangan, utamana maranéhanana gawé bareng jeung bank dahareun pikeun alamat kerawanan pangan salila kunjungan médis, ogé bakal manggihan informasi ieu berharga.

Dibere ku Taylor Syvertson, ngeureunkeun diréktur lapar 2.0 di Great Plains Food Bank & Shannon Bacon, manajer equity kaséhatan di Asosiasi Kaséhatan Komunitas Dakotas.

Klik Ieuh pikeun rékaman webinar.
Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint. 

8 Juni 2022 - 17 Agustus 2022 12:00 CT // 11:00 AM MT

Pendekatan Kontekstual pikeun Motivasi Pasén - Kaséhatan Paripolah Terpadu dina Perawatan primér Webinar Series

Panyadia kaséhatan médis sareng paripolah anu damel di perawatan primér ditugaskeun ngabantosan pasien ngiringan parobihan paripolah pikeun ningkatkeun kaséhatan pasien sacara umum. Nanging, ieu tiasa janten sesah kusabab seueur faktor, kalebet konstrain waktos sareng interaksi anu kompleks antara kontéks médis sareng psikososial, sahingga hésé pisan pikeun pasien nyiptakeun sareng ngadukung parobihan kana paripolahna.

Miluan CHAD pikeun séri kaséhatan paripolah perawatan primér anu museurkeun kana kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun karya klinis anjeun langkung welas asih sareng kontekstual. Drs. Bridget Beachy jeung David Bauman, psikolog dilisensikeun jeung ko-pokopoko di Beachy Bauman Consulting, gaduh pangalaman éksténsif delivering perawatan terpadu jeung panyadia palatihan, perawat, jeung tim médis ngeunaan integral tina perawatan kaséhatan behavioral jeung prinsip kana kunjungan médis.

Dina sési kahiji, hadirin bakal diajar kumaha carana ngumpulkeun kontéks pasien sacara efektif ngaliwatan wawancara kontekstual. Dina sési saterusna, presenter bakal ngabahas kumaha pendekatan kontekstual bisa ngarojong diabetes, depresi, eureun roko, kahariwang, sarta perbaikan pamakéan zat. Séri ieu ditujukeun pikeun panyadia anu damel di perawatan primér pikeun ngajantenkeun karya klinisna langkung welas asih sareng kontékstual, ngamungkinkeun sambungan anu langkung jero dina ngahormatan perjalanan pasien.
Sesi bakal dimimitian Rebo, 8 Juni di 12:00 pm CT / 11:00 am MT sarta nuluykeun dua mingguan ngaliwatan Agustus 17.

Témbongkeun bios spiker Ieuh.

Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint pikeun sakabéh 6 sesi.
Klik Ieuh pikeun Rekaman Webinar pikeun sakabéh sesi. 

8 Juli 2022 11:00 CT // 10:00 AM MT,  19 Agustus 2022 11:00 CT // 10:00 MT

Billing & Coding Webinar Series

CHAD hosted runtuyan tagihan jeung kasempetan latihan coding pikeun ngarojong puseur kaséhatan dina usaha maranéhna pikeun ngaoptimalkeun tagihan jeung coding prakték, maksimalkeun pungsi reimbursement, sarta ngajajah jejer penting pikeun kelestarian ékonomi. Presentasi ieu dirancang pikeun kapentingan billers, coders, sarta manajer keuangan.

diabetes
8 Juli | 11:00 CT / 10:00 MT


Dina sési ieu, presenter Shellie Sulzberger kalawan Coding & Compliance Initiatives, Inc. ngabahas ICD-10 coding pikeun diabetes. Hadirin marios pentingna spésifisitas pikeun jasa evaluasi sareng manajemén (E / M) sareng perawatan kaséhatan dumasar-nilai. Pamilon reviewed sarta ninggalkeun kalawan template tata pre-kunjungan nu staf klinis tiasa make di puskesmas.

behavioral Kaséhatan
29 Juli | 11:00 CT / 10:00 MT


Dina presentasi séri latihan tagihan sareng coding salajengna, Shellie Sulzberger sareng Coding & Compliance Initiatives, Inc. fokus kana coding sareng dokuméntasi kaséhatan paripolah. Anjeunna ngamimitian ku ulasan ngeunaan panyadia mumpuni pikeun Medicare. Hadirin ogé ngabahas kabutuhan médis, evaluasi diagnostik awal, rencana perawatan, sareng psikoterapi pikeun perawatan kaséhatan paripolah. Sesi dipungkas ku diskusi ngeunaan tanda sareng pilihan gejala pikeun coding ICD-10.

Kaunggulan meja hareup
19 Agustus 2022 | 11:00 CT / 10:00 MT

Meja hareup sareng staf jasa pasien maénkeun peran kritis dina pangalaman pasien sareng nyandak inpormasi penting anu dipikabutuh pikeun tagihan sareng reimbursement. Dina sési ieu pamilon diajar palajaran dina nyieun gambaran kahiji hébat sarta mastikeun pangalaman sabar nyaeta pikaresepeun tur éféktif. Presenter ogé bakal ngabagi prakték sareng basa pangsaéna pikeun naroskeun ka pasien pikeun inpormasi sénsitip ngeunaan status asuransi, panghasilan rumah tangga, sareng kamampuan mayar.

Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint pikeun sakabéh 4 webinar.
Klik Ieuh pikeun rékaman webinar.

 

Oktober

Oktober 13, 2022

Ngagunakeun Sistem Komando Insiden di Puskesmas

Dibere ku Americares, latihan sajam ieu ngenalkeun FEMA Incident Command System (ICS) sareng ngajelaskeun naha éta mangrupikeun sistem organisasi anu penting nalika ngaréspon kana kajadian darurat. Webinar ieu diarahkeun ka staf puskesmas pikeun ngarengsekeun gap pangaweruh sabab kalolobaan inpormasi téknis ICS pikeun organisasi perawatan kaséhatan utamina difokuskeun kana jaringan tingkat rumah sakit. Pamilon ninggalkeun sési ieu kalayan pamahaman anu langkung saé ngeunaan ICS sareng kumaha aranjeunna tiasa ngalebetkeun kana fasilitasna, bahkan kaayaan darurat di luar atanapi bencana komunitas lokal.

Hadirin anu dimaksud pikeun presentasi ieu kalebet staf dina persiapan darurat, operasi, sareng komunikasi.

Klik Ieuh pikeun rékaman webinar.
Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint. 

Oktober

Oktober 10, 2022

Poé Pribumi: Diskusi Panel

Hatur nuhun parantos ngiringan CHAD pikeun diskusi panelis dina Poé Masyarakat Adat. Panelis ngabagi réfléksi ngeunaan harti Hari Masyarakat Adat sareng pentingna dinten ieu di daérah urang. Panelis ngajelaskeun kabutuhan perawatan trauma-informed sareng budaya anu aman salaku strategi pikeun ningkatkeun hasil kaséhatan di komunitas Adat. Hiji presenter babagi pangalaman dirina hasil ngalaksanakeun adaptasi budaya kana model terapi trauma dumasar-bukti.

Klik Ieuh pikeun rékaman webinar.
Klik Ieuh pikeun presentasi PowerPoint.

Nopember

28 Séptémber - 9 November 2022

Komunikasi Jalma-Dipuseurkeun dina Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

CHAD ngangkat séri palatihan virtual anu difokuskeun kana konsép komunikasi anu dipuseurkeun ku jalma sacara lega relevan sareng kaahlian sareng nawiskeun pamilon pangalaman diajar interaktif, dumasar kana kaahlian. Sesi kalebet prakték komunikasi anu pangsaéna sareng ngagambar hubungan antara dumasar-bukti sareng pituduh sora konsumen. Runtuyan ieu diwangun ku opat 90-menit latihan basis web, sarta unggal sési diulas hiji kasaksian pangalaman hirup, babarengan jeung hiji pituduh sawala nu pamilon bisa ngagunakeun babagi konsép komunikasi jalma-dipuseurkeun jeung kolega tambahan.

Runtuyan ieu relevan pikeun jalma dina ampir sagala peran sabar-nyanghareup, kaasup staf meja hareup, asisten médis, perawat, panyadia, koordinator perawatan, navigators, sarta pagawe kaséhatan masarakat. Sesi 3 sareng 4 sabagian relevan pikeun jalma anu ngagampangkeun saringan sareng rujukan, pendidikan kaséhatan, perencanaan perawatan, manajemén perawatan, atanapi koordinasi perawatan.

Témbongkeun slides jeung sumber Ieuh. 

Sesi 1 - Jumpstarting Pasén Partnership: Kaahlian pikeun Ngalibetkeun, Empowering, sareng Ngahindarkeun Escalation

Rebo, September 28

Pikeun ngaluncurkeun séri kami, kami marios unsur-unsur konci pikeun nyiptakeun awal anu dipuseurkeun ku jalma pikeun interaksi anjeun sareng pasien, naha nyandak vitals, ngalaksanakeun saringan atanapi ngamimitian ampir sagala prosedur perawatan kaséhatan. Ngagambar dina perawatan trauma-informed sarta wawancara motivational, urang diajar sarta latihan kaahlian keur dimimitian interaksi ti tempat partnership kalawan penderita pikeun ningkatkeun pidangan Dursasana sarta ulah escalation.
Target pamiarsa: Sesi ieu relevan pikeun jalma-jalma dina ampir sagala peran anu nyanghareupan pasien, kalebet meja hareup / staf pendaptaran, asisten médis, perawat, panyadia, koordinator perawatan, navigator, sareng padamel kaséhatan masarakat.
sési 1 Rekaman

Sesi 2 - Nyiptakeun Sambungan Gancang: Kaahlian Éfisién sareng Éféktif pikeun Némbongkeun Empati

Rebo, Oktober 12 

sési ieu fokus kana kakuatan déngékeun reflective gancang ngawangun hubungan percanten, demonstrate pamahaman perspéktif sabar, sarta ngadukung Dursasana sabar. Urang bahas jeung latihan déngékeun reflective, fokus kana kumaha empati bisa mantuan nungkulan paguneman hésé tur ngawangun timer efficacy.

Target pamiarsa: Sesi ieu relevan pikeun jalma-jalma dina ampir sagala peran anu nyanghareupan pasien, kalebet meja hareup / staf pendaptaran, asisten médis, perawat, panyadia, koordinator perawatan, navigator, sareng padamel kaséhatan masarakat.
sési 2 Rekaman

Sesi 3 - Ngalibetkeun Pasén salaku Ahli: Nganggo Tanya-Tawaran-Tanyakeun Rujukan, Atikan Kaséhatan, sareng Perencanaan Babarengan

Rebo, Oktober 26

Dina sési ieu, urang reviewed sarta latihan pamakéan "Tanya-Tawarkeun-Tanya" pikeun nyieun hiji hormat tur dumasar-dialog atikan, rujukan, informasi-babagi, sarta paguneman tata perawatan. "Tanya-Tawar-Tanya" boga aplikasi lega dina pangajaran kaséhatan, sarta practicing kaahlian ieu bakal mangpaat sakuliah sauntuyan jejer conversational.
Target pamiarsa: Sesi ieu relevan pikeun jalma anu ngagampangkeun screening, rujukan, pendidikan kaséhatan, perencanaan perawatan, manajemén perawatan sareng koordinasi perawatan paguneman sareng pasien, sapertos perawat, panyadia, koordinator perawatan, navigator, sareng padamel kaséhatan masarakat.
sési 3 Rekaman

Sesi 4 – Meunangkeun jeung Tetep dina Halaman Sarua: Basa Polos jeung "Teachback" pikeun Komunikasi Jelas

Rebo, November 9

Urang mungkas runtuyan urang ku panyorot pentingna basa biasa. Kami ngenalkeun "teachback" salaku strategi literasi kaséhatan pikeun mastikeun yén pasien ngartos sareng satuju sareng léngkah-léngkah salajengna dina rencana perawatan, naha éta aya hubunganana sareng rujukan, manajemén pangobatan, atanapi léngkah-léngkah ngokolakeun diri panyakit akut atanapi kronis.
Target pamiarsa: sési ieu relevan pikeun jalma anu mempermudah screening, rujukan, atikan kaséhatan, tata perawatan, manajemén perawatan sarta paguneman koordinasi perawatan kalayan penderita, kayaning asisten médis, perawat, panyadia, coordinators perawatan, navigators, sarta pagawe kaséhatan masarakat.
sési 4 Rekaman

15 sareng 17 Nopémber 2022

Latihan Sistim Data seragam

Sesi latihan CHAD 2022 Uniform Data System (UDS) dilaksanakeun dina tanggal 15 sareng 17 Nopémber ti 1:00 - 4:15 pm CT / 12:00 - 3:15 pm MT. Ieu bebas palatihan basis wéb dirancang pikeun masihan bantosan pikeun nganapigasi sareng nyiapkeun laporan UDS 2022. Latihan ieu kanggo jalma sadaya tingkatan pangalaman UDS sateuacana sareng nyertakeun sagala aspek laporan UDS.
Pelaporan anu efektif ngeunaan kiriman UDS anu lengkep sareng akurat gumantung kana pamahaman hubungan antara elemen data sareng tabel. Latihan interaktif ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun staf énggal ngartos peran usaha ngalaporkeun UDS na. Latihan ieu dirancang pikeun hadirin sadaya tingkatan. Sadaya staf kauangan, klinis, sareng administrasi diajak diajar apdet, ngasah kaahlian ngalaporkeun, sareng ngabagi patarosan sareng pangalaman sareng sasamana.

15 Nopémber rékaman Ieuh.
17 Nopémber rékaman Ieuh.
Slides sareng dokumén pangrojong aya Ieuh. 


 

Desember

Budaya Organisasi sareng Kontribusina kana Kapuasan Staf
Désémber 8, 2021
Dina presentasi ieu, panyatur ngajelaskeun peran budaya organisasi sareng pangaruhna kana kapuasan panyadia sareng staf. Hadirin diwanohkeun kana strategi konci pikeun meunteun kaayaan budaya organisasi ayeuna sareng diajar kumaha ngawangun budaya anu ngadorong pangalaman staf anu positif. Hadirin anu dimaksud pikeun webinar ieu kalebet c-suite, kapamimpinan, SDM, sareng staf klinis.
Klik Ieuh pikeun ngarékam.
Klik Ieuh pikeun powerpoint.

Nopember

Saringan sareng Pencegahan Diabetes

November 1, 2021

Dina sési kahiji, presenter ngabagi data sareng tren diabetes di statewide, kalebet dampak COVID-19 dina tingkat diabetes anu diperkirakeun. Aranjeunna marios apdet panganyarna pikeun saran screening diabetes sareng nyorot sumber daya anu sayogi pikeun panyadia kasehatan pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan prediabetes diantara populasi pasienna. Aranjeunna bakal nyimpulkeun sési kalayan ulasan ngeunaan program pencegahan diabetes anu sayogi di dua nagara bagian.

Klik Ieuh pikeun ngarékam.


Kasadaran Budaya Asalna Amérika - Sajarah: Bubuka

November 2, 2021

Sesi ieu nyayogikeun tinjauan demografi Great Plains, sosioekonomi, sareng hubungan Tribal sareng pamaréntahan ayeuna.


2021 Pelatihan UDS

November 2-4, 2021

ieu bebas palatihan basis wéb dirancang pikeun masihan bantosan napigasi sareng nyiapkeun laporan UDS 2021. Latihan ieu kanggo jalma sadaya tingkatan pangalaman UDS sateuacana sareng nyertakeun sagala aspek laporan UDS.
Pelaporan anu efektif ngeunaan kiriman UDS anu lengkep sareng akurat gumantung kana pamahaman hubungan antara elemen data sareng tabel. Latihan interaktif ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun staf énggal ngartos peran usaha ngalaporkeun UDS na. Latihan ieu dirancang pikeun hadirin sadaya tingkatan. Sadaya staf kauangan, klinis, sareng administrasi diondang pikeun diajar apdet, ngasah kaahlian ngalaporkeun, sareng ngabagi patarosan sareng pangalaman sareng sasamana.

Dinten 1: Sesi kahiji diwenangkeun pamilon mangtaun pamahaman prosés ngalaporkeun UDS, review bahan konci, sarta walk-liwat tina tabel demografi sabar 3A, 3B, sarta 4. Klik Ieuh pikeun ngarékam.

Dinten 2: presenter The nutupan staffing sarta informasi klinis diperlukeun dina tabel 5, 6A, sarta 6B salila sési kadua. Pencét Ieuh pikeun ngarékam.

Dinten 3: Sesi katilu bakal difokuskeun tabel kauangan 8A, 9D, jeung 9E sarta babagi tips berharga pikeun suksés dina ngalengkepan laporan UDS. Pencét Ieuh pikeun ngarékam.

Klik Ieuh pikeun sumberdaya


 A Review of Bukti Dumasar jeung Pedoman Klinis dina Pangobatan Diabetes
November 8, 2021
Dina sési ieu, Dr. Eric Johnson marios tungtunan klinis sareng dumasar-bukti ayeuna dina pengobatan diabetes. Sesi marios manajemén médis sareng gaya hirup diabetes sareng diabetes di sepuh sareng nyorot anu anyar Amérika Diabetes Association tungtunan patali screening pikeun determinants sosial kaséhatan dina perawatan diabetes. Presenter nutupan tungtunan diabetes umum, utamana Amérika Diabetes Association Standards of Care. Asosiasi Amérika Éndokrinologi Klinis sareng pedoman Amérika College of Physicians ogé bakal dirujuk.
Klik Ieuh pikeun ngarékam.

Kamanusaan sarta Studi primér pikeun Jalma Hirup kalawan HIV

November 9, 2021

Dina presentasi ahir séri ieu, panyatur nuju sareng sudut pandang perawatan primér ngeunaan perawatan médis anu aya hubunganana sareng HIV. Pamilon reviewed tungtunan perlakuan dumasar-bukti sarta diajar dasar pikeun mantuan sagala panyadia médis éféktif miara batur hirup kalawan HIV.

diabetes Manajemén Timer lila-pangalusna sareng Sumber
November 15, 2021
Sesi ieu museurkeun kana prakték pangurus diri diabetes, sumber daya, sareng alat papacangan pasien. Presenter bakal marios intervensi anu suksés nurunkeun A1C pasien ku rata-rata 2%. Anjeunna ogé bakal nyorot peran tim perawatan dina nyayogikeun perawatan diabetes anu kualitas luhur.

Lori Oster bakal ngagabung presentasi pikeun nyorot dina Pilihan Leuwih alus, Kaséhatan Leuwih alus program di South Dakota sareng nunjukkeun kumaha panyadia perawatan primér tiasa nyambungkeun pasien sareng kurikulum manajemén diri gratis ieu.

Klik Ieuh pikeun ngarékam.


Kasadaran Budaya Asalna Amérika - Sistem kapercayaan: Hubungan kulawarga

November 16, 2021

Cik Le Beau-Hein bakal ngenalkeun sistem kulawarga Amérika asli sareng ayeuna sareng peran dina kulawarga. Anjeunna ogé bakal ngabahas prakték penyembuhan tradisional anu aya hubunganana sareng ubar barat.

Téknologi Inpormasi Kaséhatan (HIT) sareng Kapuasan Panyadia

November 17, 2021

Sesi ieu bakal marios sakeudeung survéy kapuasan panyadia GPHDN sacara umum sareng ngalebetkeun langkung jero kumaha téknologi inpormasi kaséhatan (HIT) tiasa mangaruhan kapuasan panyadia. Pamilon bakal diwanohkeun kana strategi pikeun nyiptakeun pangalaman panyadia anu positif nalika ngagunakeun rupa-rupa téknologi inpormasi kaséhatan. Pamirsa anu dimaksud pikeun webinar ieu kalebet c-suite, kapamimpinan, SDM, HIT, sareng staf klinis.
Klik Ieuh pikeun ngarékam.

Téknologi Inpormasi Kaséhatan (HIT) sareng Kapuasan Panyadia

November 22,2021

Sesi ieu marios sakedap survéy kapuasan panyadia GPHDN sacara umum sareng kalebet teuleum anu langkung jero ngeunaan kumaha téknologi inpormasi kaséhatan (HIT) tiasa mangaruhan kapuasan panyadia. Pamilon ngenalkeun strategi pikeun nyiptakeun pangalaman panyadia anu positif nalika ngagunakeun rupa-rupa téknologi inpormasi kaséhatan. Pamirsa anu dimaksud pikeun webinar ieu kalebet c-suite, kapamimpinan, SDM, HIT, sareng staf klinis.

Klik Ieuh pikeun ngarékam


Ngalibetkeun Komunitas Tribal dina Ngarengsekeun Disparities Kaséhatan
November 22,2021

Dina dahar beurang ahir jeung sési diajar, Dr Kipp ngabahas disparities dina miara diantara populasi pribumi Amérika. Anjeunna nunjukkeun modél intervensi diabetes anu kalebet diajar dumasar-kasus, pemberdayaan komunitas, sareng adaptasi modél médis perawatan anu dirojong ku budaya pasien diabetes.

Klik Ieuh pikeun ngarékam.

Oktober

Tes HIV Pasén Kuring Positip. Ayeuna Naon?
Oktober 19, 2021
Webinar ieu marios strategi pikeun ngaitkeun pasien anu nembe didiagnosis pikeun miara, ngiringan aranjeunna dina perawatan, sareng ngajaga aranjeunna dijaga. Sesi nampilkeun prakték pangsaéna tina setting puskesmas komunitas dimana jasa disayogikeun salaku komponén rutin perawatan primér.   
Klik Ieuh pikeun powerpoint sareng ngarékam (ieu ditangtayungan ku sandi)

2021 Buku Data
Oktober 12, 2021
Staf CHAD nampilkeun tinjauan komprehensif ngeunaan Buku Data Jaringan Data Kaséhatan CHAD sareng Great Plains (GPHDN) 2020, nyayogikeun tinjauan data sareng grafik anu nunjukkeun tren sareng ngabandingkeun dina demografi pasien, campuran pamayaran, ukuran klinis, ukuran kauangan, sareng panyadia. produktivitas.
Klik Ieuh pikeun ngarékam (ngarékam ditangtayungan pikeun anggota wungkul)
Mangga ngahontal kaluar pikeun Melissa Craig or Kayla Hanson upami anjeun peryogi aksés kana buku data

September

Perjalanan Puskesmas: Ngagungkeun Kasuksesan, Ngagungkeun Masa Depan

September 14-15, 2021

Puseur Kaséhatan di Dakotas dihubungkeun sareng sajarah anu kuat sareng reueus nyayogikeun perawatan kaséhatan anu kualitas luhur salami sababaraha dekade. Ayeuna bakal dilaksanakeun sacara virtual, Konperénsi Taunan CHAD 2021, dipasangkeun sareng puncak Jaringan Kaséhatan Great Plains, bakal nampilkeun para ahli nasional sareng panyatur sareng panelis anu pikaresepeun. Hadirin bakal ningali sajarah gerakan Puskesmas minangka cara pikeun nginpokeun momen ayeuna sareng ngarepkeun poténsial ka hareup.

Babarengan urang bakal nyambung ka jaman baheula ngaliwatan carita jeung diajar kumaha ngagunakeun storytelling pikeun terus jadi komunitas-disetir, equity-berorientasi, jeung organisasi sabar-dipuseurkeun. Ngagunakeun kaahlian ieu, urang bisa neruskeun hirup kaluar nilai gerakan Puskesmas dina konteks ayeuna.


Pencegahan nyaéta Key

September 21, 2021

Dina presentasi ieu, panyatur bakal ngabahas kumaha carana nyegah individu tina HIV di tempat munggaran. Topik bakal kalebet strategi pencegahan HIV, indikasi Pre-Exposure Prophylaxis (PrEP) sareng kumaha resep PrEP, ngadalikeun viral load sareng HAART, sareng U=U (teu tiasa dideteksi sami sareng teu tiasa ditularkeun).

Klik Ieuh pikeun powerpoint sareng ngarékam (ieu ditangtayungan ku sandi)

Agustus

Hayu urang ngobrol ngeunaan Sex

Agustus 10, 2021

Webinar ieu bakal ngabahas sababaraha cara jalma kaserang HIV. Panyatur bakal ngabahas strategi pikeun janten langkung nyaman sareng nyandak riwayat kaséhatan séksual, ngagunakeun basa inklusif, sareng naon anu teu kedah dilakukeun nalika ngira-ngira résiko pasien kaserang HIV. Sesi éta bakal ngalebetkeun ulasan ngeunaan pedoman saringan HIV universal salaku standar perawatan.
 

Ngukur Kapuasan Provider

Agustus 25, 2021

Dina webinar ahir ieu, presenter bakal babagi cara ngukur kapuasan panyadia jeung kumaha carana evaluate data. Hasil survéy kasugemaan panyadia CHAD sareng GPHDN bakal dianalisis sareng dibagikeun sareng hadirin salami presentasi.

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.


Latihan Pasca Bencana: Dokuméntasi sareng Perbaikan Prosés

Agustus 26, 2021

Latihan mangrupikeun alat kritis pikeun ngaréspon bencana sareng nguji bagian tina rencana darurat organisasi. Webinar pendamping 90-menit ieu bakal ngajelaskeun presentasi latihan EP dina bulan Juli. Puseur kaséhatan bakal ngartos kumaha éféktip meunteun sareng ngadokumentasikeun latihan EP pikeun nyumponan sarat latihan CMS sareng janten langkung tahan bencana. Pelatihan ieu bakal nyayogikeun inpormasi prakték pangsaéna sareng konci sareng alat pikeun rapat latihan pasca bencana, formulir, dokuméntasi, sareng perbaikan saatos-aksi/prosés.

Klik Ieuh pikeun powerpoint sareng ngarékam (ieu ditangtayungan ku sandi)

Juli

Idéntifikasi Beungbeurat Provider

Juli 21, 2021

Dina presentasi ieu, hadirin bakal difokuskeun ngaidentipikasi faktor contributing jeung pemicu pakait sareng beungbeurat panyadia. Presenter bakal ngabahas patarosan anu kalebet dina alat survéy kepuasan panyadia CHAD sareng GPHDN sareng prosés nyebarkeun survey.

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Nyiapkeun pikeun Latihan Musibah: Tip sareng Daptar pariksa

Juli 22, 2021

Latihan kesiapsiagaan darurat (EP) penting pikeun nyiapkeun puskesmas pikeun réspon nalika aya bencana. Webinar 90-menit ieu bakal masihan hadirin inpormasi latihan persiapan darurat CMS, strategi, sareng pertimbangan perencanaan pikeun sagala rupa latihan bencana. Latihan EP mangrupikeun alat penting pikeun nguji bagian tina rencana darurat organisasi, nguatkeun prakték pangsaéna EP sareng staf, sareng sacara proaktif ngarencanakeun latihan di puskesmas anjeun.

Juni

CMS Program Puseur Kaséhatan Kualifikasi Federal Ihtisar Medicare kalawan Pokus Kasiapan Darurat

Juni 24, 2021

Webinar ieu bakal masihan gambaran umum ngeunaan sarat program pikeun puskesmas féderal mumpuni anu milu Medicare sareng ngalaksanakeun teuleum anu langkung jero kana syarat persiapan darurat (EP). Bagian EP tina presentasi bakal nyimpulkeun Aturan Akhir Pangurangan Beungbeurat 2019 sareng apdet Maret 2021 kana pedoman interpretasi EP, khususna ngarencanakeun pikeun panyakit inféksi anu muncul.
Pentingna Assessing Kapuasan Provider

Juni 30, 2021

Webinar ieu bakal ngajelaskeun peran panyadia sareng tingkat kapuasanna dina pagelaran puskesmas sacara umum. presenter bakal babagi parabot béda dipaké pikeun ngukur kapuasan panyadia, kaasup survey.

Maret

Patient First Virtual Learning Collaborative – Sesi 5

Pébruari 18, 2021 

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint

Pebruari

Séri Transformasi Ekuitas Kaséhatan - Ngawangun Kamampuhan Pribadi sareng Profesional pikeun Ngatasi Kasaruaan dina Kaséhatan

Pébruari 26, 2021 

Pamilon dibéré wawancara motivasi, komunikasi, sareng kaahlian advokasi. A sawala ngeunaan incorporating resiliency jeung trauma-informed perawatan dituturkeun. sési réngsé kalawan ngembangkeun rencana pikeun ngaronjatkeun kaahlian komunikasi jeung ngamangpaatkeun wawancara motivational, resiliency, sarta kaahlian perawatan trauma-informed.
Patient First Virtual Learning Collaborative – Sesi 4

Pébruari 25, 2021

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Sabar Portal Optimasi Peer Learning Series - Eupan Balik Sabar jeung Staf

Pébruari 18, 2021 

Dina sési ahir ieu, grup ngabahas kumaha carana ngumpulkeun eupan balik sabar jeung staf ngeunaan pamakéan portal sabar jeung kumaha ngagunakeun eupan balik dikumpulkeun pikeun ngaronjatkeun pangalaman sabar. Pamilon ngadangu ti sasamana ngeunaan sababaraha tangtangan pasien pikeun ngaksés data kaséhatanna sareng ngajalajah cara pikeun ningkatkeun komunikasi pasien.

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Psikosis di Klinik Kamanusaan sarta Studi primér

Pébruari 16, 2021

webinar ieu, dibere Dr Andrew McLean, nyadiakeun tinjauan jeung sawala ngeunaan diagnoses umum anu manifest dina gejala psychotic. Pamilon diajar pikeun ngaidentipikasi étiologi umum psikosis dina perawatan primér sareng ngartikeun kauntungan umum sareng résiko nginum obat antipsikotik. Dr McLean ngajelaskeun strategi manajemén psikosis sareng kalebet pilihan evaluasi sareng perawatan.

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Transformasi Ekuitas Kaséhatan - Perkenalan pikeun Bias Implisit, Kasaruaan dina Kaséhatan sareng Pendekatan pikeun Ngatasi Topik ieu

Pébruari 12, 2021

Pamilon diwanohkeun kana konsép sareng kaahlian praktis anu tiasa dianggo di lingkunganana nalika fokus kana bias sareng kateusaruaan dina kasehatan. Panyatur ngalibetkeun pamilon ngaliwatan dialog kabuka nalika aranjeunna nyiapkeun konsép konci anu disayogikeun dina séri pelatihan anu bakal datang.

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Sumberdaya tambahan dibagikeun: video | Uji Asosiasi Implisit Harvard

Patient First Virtual Learning Collaborative – Sesi 3

Pébruari 4, 2021 

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Januari

Patient First Virtual Learning Collaborative – Sesi 2

Januari 14, 2021 

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Desember

Aggregation Data jeung System Analytics sarta Populasi Manajemén Kaséhatan Review

9 Désémber 2020

The Great Plains Kaséhatan Data Network (GPHDN) hosted a webinar nyadiakeun tinjauan Data Aggregation na Analytics System (DAAS) jeung prosés dipaké pikeun nangtukeun dianjurkeun manajemén kaséhatan populasi (PMH) ngajual. Webinar ieu nyayogikeun platform pikeun diskusi umum ngeunaan vendor PMH sareng masihan pusat kaséhatan inpormasi anu dipikabutuh pikeun nyandak kaputusan ahir.

Klik Ieuh pikeun webinar dirékam.
sumberdaya tambahan bisa kapanggih dina situs web GPHDN.

Nopember

Sabar Portal Optimasi Peer Learning Series - Sabar Portal Saran Pelatihan

November 19, 2020 

Salila sési katilu, pamilon diajar kumaha carana ngamekarkeun bahan palatihan pikeun staf on fungsionalitas portal na kumaha ngajelaskeun mangpaat portal ka penderita. sési ieu nyadiakeun basajan, titik ngomong jelas tur parentah pikeun portal sabar nu staf bisa marios kalawan sabar.

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Pelatihan Berbasis Wéb Sistem Data Seragam

5 Nopémber 12, 19, 2020 

Pelatihan basis wéb ieu nyayogikeun bantosan pikeun nganapigasi sareng nyiapkeun laporan UDS 2020. Dua sési munggaran ngamungkinkeun pamilon pikeun ngartos tabel sareng formulir UDS, diajar ngeunaan ukuran sareng syarat anyar, sareng diajar tip pikeun suksés dina ngalengkepan laporan anjeun. Sesi ahir masihan kasempetan pikeun Q&A.

Klik di dieu pikeun ngakses bahan jeung rekaman.

Oktober

Sabar Portal Optimasi Peer Learning Series - Sabar Portal Fungsionalitas

Oktober 27, 2020 

Sesi ieu ngabahas fitur portal pasien anu sayogi sareng dampak anu aranjeunna tiasa aya dina organisasi. Pamilon diajar kumaha carana ningkatkeun fungsionalitas sareng ngupingkeun pertimbangan ngeunaan kawijakan sareng prosedur di puskesmas.

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

Patient First Virtual Learning Collaborative – Sesi 1

Oktober 22, 2020

Klik di dieu pikeun powerpoint.

CHAD 2019 UDS Data Buku Presentasi

Oktober 21, 2020 

Staf CHAD nampilkeun tinjauan komprehensif ngeunaan Buku Data Jaringan Data Kaséhatan CHAD sareng Great Plains (GPHDN) 2019, nyayogikeun tinjauan data sareng grafik anu nunjukkeun tren sareng ngabandingkeun dina demografi pasien, campuran pamayaran, ukuran klinis, ukuran kauangan, sareng panyadia. produktivitas.

Pencét di dieu pikeun ngarékam sareng Buku Data CHAD. (sandi diperlukeun).

Numbing Nyeri: Ngalaksanakeun Néangan Kasalametan pikeun Trauma jeung / atawa Zat Nyiksa Treatment Series

Jumaah di Oktober, 2020 

Dibere ku Inovasi Perawatan, séri pelatihan virtual ieu nutupan latar tukang ngeunaan trauma sareng panyalahgunaan zat, kalebet ongkos, presentasi, modél sareng tahapan perawatan, sareng tantangan klinis. Peserta diajar léngkah-léngkah ngalaksanakeun Milarian Kasalametan, kaasup tinjauan, demonstrasi model, adaptasi kana sagala rupa populasi (misalna rumaja, individu kalawan gering méntal serius tur pengkuh, veterans), patarosan remen ditanya, monitoring kasatiaan, sarta latihan clinician. Alat penilaian sareng sumber masarakat ogé dijelaskeun.

Mangga ngahontal kaluar pikeun Robin Landwehr pikeun sumber.

Pelatihan Kickoff Virtual - Mimitian ku PRAPARE

Oktober 1, 2020 

Dina latihan kickoff ieu ka Pasién Mimiti: Kumaha Puseur Kaséhatan Bisa Ngidentipikasi Kabutuhan Sosial Ékonomi sarta Ngalaksanakeun PRAPARE Learning Collaborative, pamilon nampi hiji orientasi ka Akademi PRAPARE sarta assessments kesiapan. Panyatur ngabagi tip, alat, sareng trik pikeun ngamimitian sareng ngadukung pendataan ngeunaan determinants sosial kaséhatan (SDOH).

Pencét di dieu pikeun ngarékam.
Klik di dieu pikeun powerpoint.

September

Sabar Portal Optimasi Peer Learning Series - Sabar Portal Optimasi

September 10, 2020

Dina sési kahiji ieu, Jillian Maccini tina HITEQ dididik ngeunaan mangpaat sareng kumaha ngaoptimalkeun portal pasien. The portal sabar bisa dipaké pikeun ngaronjatkeun Dursasana sabar, align tur mantuan kalawan tujuan organisasi lianna, sarta ngaronjatkeun komunikasi jeung penderita. sési ieu ogé nyadiakeun cara pikeun ngasupkeun pamakéan portal kana workflows puseur kaséhatan.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun powerpoint

Ngawas Pelatihan Kapamingpinan Webinar Series

Séptémber - Oktober, 2020 

Dibere ku Ann Hogan Consulting, Akademi Kapamingpinan Pengawas, diwangun ku genep webinar, fokus on gaya kapamimpinan, tim cohesive, paguneman kritis, ingetan, pangakuan, jeung hukum pagawean

Mangga ngahontal kaluar pikeun Shelly Hegerle pikeun sumber. 

OGOS

Nguatkeun Tanggapan COVID anjeun

Agustus 5, 2020
Bengkel Virtual

Dina rapat virtual anu interaktif pisan ieu, pamilon ngajajah tingkat luhur sareng handap dina opat bulan kapengker, sareng kumaha urang tiasa nerapkeun pangaweruh anyar anu dimeunangkeun pikeun langkung siap pikeun naon anu bakal datang. Kami meunteun kesiapan pikeun gelombang pandémik anu bakal datang, ngalakukeun sababaraha perencanaan skenario, nguping sakedik naon anu dilakukeun ku puskesmas sanés dina waktos ieu, sareng ngabagi sababaraha alat anu bakal ngabantosan anjeun nyiapkeun usum gugur / usum tiris / musim semi anu teu pasti ngeunaan staf, kaamanan, tés. , sareng seueur deui.

Klik di dieu pikeun powerpoint
Klik di dieu pikeun sumberdaya ti Coleman and Associates

Data-titude: Ngagunakeun Data pikeun Transformasi Kaséhatan

Agustus 4, 2020
webinar

CURIS Consulting masihan tinjauan kumaha pamakean data aggregation and analytic system (DAAS) tiasa ngadukung perbaikan kualitas kolaborasi sareng usaha reformasi pembayaran dina lingkungan jaringan. Latihan ieu ngaidentipikasi unsur-unsur anu kedah dipertimbangkeun nalika milih alat kaséhatan populasi sareng résiko sareng hasil investasi sareng manajemén kaséhatan populasi. Presenter ogé masihan wawasan kumaha data anu dikumpulkeun via DAAS tiasa nyayogikeun kasempetan jasa masa depan pikeun jaringan.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun powerpoint

Juli

Ngamangpaatkeun Téknologi Telehealth pikeun Ngaronjatkeun Screening pikeun SUDs, Kaséhatan Paripolah, sareng Manajemén Panyakit Kronis - Bagian 2

Juli 24, 2020
webinar

Dina sési kadua, presenter nyadiakeun conto kumaha téknologi telehealth bisa dipaké pikeun simplify jeung streamline prosedur kawas handoffs, referrals, ulasan kasus, sarta bagian kritis séjén tina hiji program perawatan terpadu.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun powerpoint

Ngamangpaatkeun Téknologi Telehealth pikeun Ngaronjatkeun Screening pikeun SUDs, Kaséhatan Paripolah, sareng Manajemén Panyakit Kronis - Bagian 1

Juli 17, 2020
webinar

Sesi kahiji museurkeun kana perawatan kaséhatan paripolah terpadu salaku palayanan. Éta kalebet tinjauan spéktrum jasa perawatan terpadu sareng diskusi ngeunaan cara pikeun ningkatkeun saringan, tingkat rujukan, efisiensi, sareng efektivitas program penting ieu.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun powerpoint

Juni

Ngagunakeun Kit Aksi PrEP dina Praktek Klinis

Juni 17, 2020
webinar

Pusat Pendidikan Kaséhatan LGBT Nasional, program The Fenway Institute, nyayogikeun sesi ngalatih-pelatih dina 17 Juni 2020 ngeunaan cara ngagunakeun alat PrEP Detailing Kit sareng Alat Penilaian Kesiapan anu nembé dirévisi. Sumberdaya klinis ieu bakal ngabantosan panyayogikeun ngalebetkeun PrEP kana praktékna, kalebet sumber anu ngabantosan sapertos tip ngeunaan nyandak riwayat seksual komprehensif, patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan PrEP sareng kartu saku ngeunaan resep sareng ngawaskeun PrEP. Sesi nutupan dasar sareng skenario kasus pikeun PrEP sareng nguatkeun dokter pikeun ngalatih timna ngeunaan cara ngagunakeun Kit Perincian PrEP pikeun nyandak kaputusan anu gancang sareng terang ngeunaan manajemén sareng perawatan PrEP.

Pencét di dieu pikeun ngarékam sareng sumber

Nyiptakeun Rencana Tanggap Darurat Keuangan

Juni 11, 2020
webinar

Capitol Link Consulting ngayakeun webinar kadua, Nyiptakeun Rencana Darurat Keuangan, dina Kemis, 11 Juni Amy ngajelaskeun prosés 10 léngkah pikeun nyiptakeun rencana tanggap darurat finansial komprehensif (FERP). Kalayan puskesmas kaleungitan antara 40% dugi ka 70% tina pendapatan pasien, kabutuhan rencana penting. Diantara takeaways konci tina webinar ieu, pamilon ngaidentipikasi wewengkon kasempetan dina prosés ayeuna jeung meunang hiji alat Excel FERP.

Pencét di dieu pikeun ngarékam sareng sumber

Mei

Webinar Tari Pendanaan COVID

Bisa 28, 2020
webinar

Ieu kahiji tina dua webinars dibere ku Capital Link Konsultan dina partnership kalawan CHAD. presenter kajawab loba patarosan ngeunaan pamakéan dana, kumaha carana ngantisipasi belanja kalawan loba kanyahoan, sarta cara pikeun nyiapkeun nyadiakeun dokuméntasi jelas ngeunaan pamakéan dana.

Pencét di dieu pikeun ngarékam sareng sumber 

April

Sesi Jam Kantor Telehealth

April 17, 2020
Rapat Ngaageungan

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun powerpoint
Klik di dieu pikeun sumberdaya


Patalina Modal: Ihtisar Sumberdaya Keuangan pikeun Puskesmas

April 10, 2020
Rapat Ngaageungan

Pencét di dieu pikeun ngarékam sareng sumber

Tagihan sareng Coding pikeun Telehealth Services

April 3, 2020
Rapat Ngaageungan

Klik di dieu pikeun dek slide
Pencét di dieu pikeun ngarékam

Januari

2020 Great Plains Data Network

Januari 14-16, 2020
Kota Rapid, Dakota Kidul

Summit sareng Rapat Perencanaan Strategis pikeun Jaringan Data Kaséhatan Great Plains (GPHDN) di Rapid City, South Dakota nampilkeun rupa-rupa presenter nasional anu ngabagi carita kasuksésan jaringan anu dikontrol pusat kaséhatan (HCCN) sareng pelajaran anu diajar sareng cara HCCN tiasa ngabantosan Kaséhatan Komunitas. Pusat (CHCs) ngamajukeun inisiatif Téknologi Inpormasi Kaséhatan (HIT). Topik Summit fokus kana tujuan GPHDN kalebet papacangan pasien, kapuasan panyadia, ngabagi data, analisa data, nilai anu ditingkatkeun data, sareng kaamanan jaringan sareng data.

Rapat perencanaan strategis dituturkeun dinten Rebo sareng Kemis, 15-16 Januari. Sidang perencanaan strategis anu dipingpin ku fasilitator mangrupikeun diskusi terbuka di antara pimpinan GPHDN ti puskesmas anu milu sareng staf GPHDN. Sawala ieu dipaké pikeun align prioritas, ngaidentipikasi jeung allocate sumberdaya diperlukeun, sarta ngamekarkeun tujuan pikeun tilu taun hareup pikeun jaringan.

Klik di dieu pikeun sumberdaya

Nopember

Hayu Urang Ngobrol Kaséhatan Désa

November 14, 2019
Webinar interaktif

Dina pangakuan Poé Kaséhatan Désa Nasional (November 21), CHAD ngayakeun paguneman kawijakan ngeunaan perawatan kaséhatan désa di Dakotas. Diskusi interaktif ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ngareureuhkeun tina padamelan sapopoé pikeun ningali pasien naroskeun sababaraha patarosan anu langkung ageung ngeunaan kumaha urang tiasa gawé bareng pikeun ngadamel bédana jangka panjang di komunitas désa urang. Diskusi nya éta:

  • Palayanan inti naon anu dibutuhkeun ku unggal masarakat désa?
  • Kumaha program Puskesmas kedah adaptasi supados langkung efektif ngalayanan masarakat désa?
  • Kumaha urang tiasa ngajagi jasa sapertos tanggap darurat, perawatan maternal, sareng perawatan kaséhatan bumi di komunitas désa?
  • Kabijakan naon anu bakal ngadukung kamampuan jangka panjang pikeun ngarékam sareng nahan tenaga kerja anu diperyogikeun?

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun podcast
Klik di dieu pikeun dek slide

Oktober

2019 Ragrag Quality Konférénsi

Oktober 1-2, 2019
Sioux Niagara, South Dakota

Téma taun ieu nya éta, INTEGRASI TINGKAT SARENGKEUN: Ngawangun dina Pondasi Peduli. Konférénsi éta dimimitian kalayan fokus kana determinants sosial kaséhatan (SDoH), atanapi cara urang tiasa ngadukung pasien dimana aranjeunna cicing, damel, diajar sareng maén. Saatos pamilon keynote peupeus kaluar kana opat interaktif, lagu-berorientasi workshop: koordinasi perawatan canggih, kapamimpinan, jasa sabar, sarta kaséhatan behavioral. Konférénsi ieu nyayogikeun kasempetan pendidikan neraskeun sareng kalebet latihan panangan sareng prakték dumasar-bukti, ngawangun kaahlian anu diajar dina Konperénsi Anggota Tahunan CHAD.

Juli

Strategi pikeun Pangaruh Pain Manajemén Webinar Series

26 Maret, 30 Méi, 22 Juli
webinar

Ngukur sareng Ngagungkeun Kasuksesan: Ngaoptimalkeun Struktur Tim sareng Ngawangun Tim Berfungsi Tinggi

Juli 22

Webinar ieu bakal masihan tinjauan konsép dasar élmu tim, anu, nalika dilaksanakeun sacara efektif, tiasa nyababkeun dampak anu positif diantara pasien, anggota tim, sareng organisasi sacara gembleng. Perhatian khusus bakal dipasihkeun ka tantangan sareng solusi poténsial pikeun masalah umum anu aya hubunganana sareng operasi efektif inisiatif dumasar tim. Ieu kalebet, sareng henteu dugi ka, alur kerja, saringan, masalah aksés, sareng kaamanan psikologis. Pamilon bakal diajar ngeunaan pentingna maksimalkeun kakuatan anggota tim individu pikeun ngahontal kasuksésan anu didefinisikeun sareng dirayakeun.

Tujuanna diajar:

  • Outline rencana gawé pikeun ngalaksanakeun tilu strategi prakték mujarab pikeun optimizing aliran consultations kaséhatan behavioral pikeun pengobatan kecanduan dina setélan kasehatan.
  • Ngajelaskeun dua tantangan umum jeung solusi pakait pikeun éféktif gawé bareng penderita di ubar kecanduan terpadu.
  • Identipikasi dua cara pikeun ngagunakeun strategi dumasar-tim pikeun mikawanoh sareng ngagungkeun kasuksésan pasien sareng anggota tim.

Pencét di dieu pikeun ngarékam 

Juni

Tagihan sareng Coding Webinars

Jun 28, Jul 26, Aug 23, Sep 18, Oct 17, 2018 & Feb 28, Mar 22, Apr 5, 3 Méi, 28 Juni 2019
webinar

Kaséhatan Dental sareng Lisan: Ngartos Dasar pikeun Dokuméntasi, Tagihan sareng Coding

Juni 28
Dina épisode ahir Séri Tagihan sareng Coding tanggal 28 Juni, Shellie Sulzberger bakal ngajawab patarosan Kaséhatan Pergigian sareng Lisan. Dina webinar ieu, pamilon bakal diajar terminologi sareng istilah dental umum, ngabahas anatomi, marios jasa sareng prosedur dental anu tiasa ditagih, ngabahas kodeu anyar 2019 sareng apdet coding, sareng marios terminologi sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng kauntungan asuransi dental.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Webinar Pelayanan Pasien

6, 13, 20 Juni 27
webinar

Bagian IV: Napigasi Syarat Rahasia Pasén

Juni 27
Dina webinar kaopat sareng pamungkas dina séri éta, presenter Molly Evans sareng Dianne Pledgie of Feldesman Tucker Leifer Fidell LLP bakal museurkeun kana intricacies peraturan féderal kalebet Compliance HIPPA sareng 42 CFR. Evans sareng Pledgie ogé bakal ngabahas kumaha staf tungtung hareup kedah nanganan nampi sapina atanapi pamundut hukum anu sanés pikeun rékaman médis.

Poin Sawala:

  • Legalities of Subpoena, jsb.
  • HIPPA minuhan
  • Penjelasan sareng palaksanaan 42 CFR

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Webinar Pelayanan Pasien

6, 13, 20 Juni 27
webinar

Bagian III: Ngarojong Transformasi Puskesmas sareng Penentu Sosial Kaséhatan

Juni 20

Sesi katilu dina séri webinar jasa pasien bakal nyandak langkung jero kana pamahaman kumaha sareng kunaon puskesmas kedah mertimbangkeun Penentu Sosial Kaséhatan (SDoH) nalika ngarawat pasien. Michelle Jester ti National Association of Community Health Centers (NACHC) bakal masihan tip pikeun mikawanoh sareng ngaréspon kana skenario sénsitip.

Poin Sawala:

  • Tinjauan Asuransi Kaséhatan
    • Ngabahas tipena béda asuransi kaséhatan
    • Kumaha pariksa jeung pariksa eligibility
    • Tinjauan Program fee ngageser
  • Prakték pangsaéna pikeun naroskeun pamayaran pasien sapertos copays, biaya ngageser, jsb.
  • Tinjauan prosés coding sareng kumaha akurat coding mangaruhan siklus pendapatan

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Webinar Pelayanan Pasien

6, 13, 20 Juni 27
webinar

Bagian II: Hayu urang Ngobrol Duit. Kumaha Nyuhunkeun Pembayaran

Juni 13
Dina bagian dua tina séri pelatihan jasa pasien, Shellie Sulzberger of Coding and Compliance Initiatives, Inc. bakal ngajelaskeun peran penting posisi ieu dina mastikeun prosés tagihan anu akurat sareng lancar. Ibu Sulzberger bakal ngabahas prakték pangsaéna pikeun ngumpulkeun inpormasi demografi sareng tagihan anu leres, ngartos inpormasi asuransi pasien, sareng naroskeun pamayaran.

Poin Sawala:

  • Tinjauan Asuransi Kaséhatan
  • Ngabahas tipena béda asuransi kaséhatan
  • Kumaha pariksa jeung pariksa eligibility
  • Tinjauan Program fee ngageser
  • Prakték pangsaéna pikeun naroskeun pamayaran pasien sapertos copays, biaya ngageser, jsb.
  • Tinjauan prosés coding sareng kumaha akurat coding mangaruhan siklus pendapatan

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

PCMH Webinar Series

9 Januari, 13 Pébruari, 13 Maret, 25 Maret, 1 Méi & 12 Juni
webinar

Kapuasan Pasien vs Keterlibatan Pasien

Juni 12
syarat pangakuan PCMH anu fokus kana nyieun prosés jeung data, tapi transformasi leres lumangsung nalika kami suksés di kalibet penderita urang. Seueur prakték ngabingungkeun papacangan pasien pikeun kapuasan pasien, padahal kanyataanna, aranjeunna dua konsep anu béda-béda. Dina webinar ieu, pamilon bakal diajar:

  • Bédana antara kapuasan pasien sareng papacangan pasien.
  • Strategi pikeun nyiptakeun kapuasan pasien anu langkung bermakna sareng program papacangan pasien.
  • Kasempetan pikeun ngagunakeun strategi papacangan pasien sapanjang transformasi PCMH anjeun.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Webinar Pelayanan Pasien

6, 13, 20 Juni 27
webinar

Bagian I: Tip Pikeun Ngaronjatkeun Staf sareng Pangalaman Pasén

Juni 6
Pikeun ngamimitian séri éta, April Lewis ti National Association of Community Health Centers (NACHC) bakal difokuskeun ningkatkeun kaahlian layanan palanggan pikeun ningkatkeun pangalaman umum pikeun pasien sareng staf. Ibu Lewis ogé bakal ngabahas kumaha peran jasa sabar fits dina misi jeung workflow di FQHCs.

Titik Sawala:

  • Staf peran kritis kudu minuhan misi FQHCs
  • Prakték pangsaéna pikeun modél perawatan dumasar-tim
  • Komunikasi anu efektif
  • De-eskalasi keluhan pasien/pasien ambek sareng katerangan ngeunaan strategi sapertos Service Recovery sareng kerangka komunikasi AIDET

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Mei

Strategi pikeun Pangaruh Pain Manajemén Webinar Series

26 Maret, 30 Méi, 22 Juli
webinar

Manajemén Pain Éféktif: Aplikasi pikeun Continuum of Kecanduan

bisa 30
webinar ieu bakal ngawula ka salaku nurutan-up ka Éféktif Pain Manajemén Bagian 1. Pamilon bakal diajar masalah umum digambarkeun ku individu anu digolongkeun sakuliah continuum tina kecanduan. Perhatian khusus bakal dipasihkeun kana cara-cara nyayogikeun psikoedukasi ka pasien ngeunaan kamampuan otakna pikeun adaptasi kana épék panggunaan zat jangka panjang. Pamilon bakal boga kasempetan pikeun ngabahas conto kasus cara strategi manajemén nyeri kronis geus dilarapkeun ka penderita anu ngalaman kecanduan.

Tujuanna learning:

  • Ningkatkeun familiarity jeung parobahan neurological anu lumangsung sanggeus nyalahgunakeun zat jangka panjang
  • Ngabahas dua strategi manajemén nyeri anu husus pikeun individu anu ragrag sapanjang continuum tina kecanduan
  • Masalah-ngarengsekeun dua cara pikeun kalibet individu anu ngalaman kecanduan dina ngokolakeun diri nyeri kronis

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Konférénsi Anggota CHAD 2019

Mungkin 7-8, 2019
Hotél Radisson
Fargo, ND

Konférénsi Anggota CHAD berlayar nalika urang ngarencanakeun kursus pikeun suksés dina konperénsi taunan 2019. Unggal taun, CHAD ngagambar profésional sareng pamimpin puskesmas komunitas babarengan pikeun kasempetan pendidikan sareng jaringan. Staf pusat kaséhatan ti eksekutif ka pangurus, sareng ti dokter ka anggota dewan ti sakumna Dakotas dirakit pikeun diajar ti para ahli sareng anu sanés.

Gempungan taun ieu nampilkeun Dr. Rishi Manchanda sareng pendekatan Upstreamist na groundbreaking pikeun perawatan primér, ngajalajah pamekaran Jaringan Terpadu Klinis, sareng strategi anu wani sareng inovatif pikeun ngungkulan papacangan sareng pamekaran tenaga kerja. Salaku tambahan, konperénsi éta kalebet kasempetan jejaring anu penting kalayan diskusi méja bunder sosial sareng peer-to-peer.

Billing & Coding Pelatihan Series

Jun 28, Jul 26, Aug 23, Sep 18, Oct 17, 2018 & Feb 28, Mar 22, Apr 5, May 3 2019
webinar

Manajemén panolakan

bisa 3
Séri Tagihan sareng Coding diteruskeun dina dinten Jumaah, 3 Mei nalika presenter Shellie Sulzberger nyarioskeun manajemén panolakan. Dina webinar ieu, pamilon bakal diajar pendekatan pangalusna pikeun resolving denials klaim, kumaha carana nangtukeun kompléks versus denials umum, sarta ngabahas contractual jeung non-contractual pangaluyuan. Ibu Sulzberger ogé bakal ngabagikeun prakték pangsaéna pikeun ngajaga piutang umur dina rentang tanggal anu tiasa ditampi.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

PCMH Webinar Series

9 Januari, 13 Pébruari, 13 Maret, 25 Maret, 1 Méi & 12 Juni
webinar

Empanelment sarta Stratifikasi Risk

bisa 1
Nalika prakték ngalangkungan biaya tradisional pikeun standar produktivitas jasa, stratifikasi résiko klinis bakal penting pikeun ngukur kualitas sareng kinerja kauangan. Nalika organisasi ngamimitian stratifikasi résiko klinis, éta bakal gaduh dampak langsung kana panel panyadia, aksés sareng produktivitas tim perawatan. Salila webinar ieu, pamilon bakal diajar:

  • Kumaha stratifikasi résiko klinis tiasa mangaruhan ukuran panel anjeun, kasadiaan jadwal sareng prosés koordinasi perawatan éksternal.
  • Strategi pikeun ngabedakeun stratifikasi populasi pasien anjeun (HIT sareng manual).

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

April

Strategi Marketing Inovatif Webinar Series

12 Pébruari, 12 Maret & 25 April
webinar

Ngajalajah Dasar Pamasaran Tradisional vs Non-tradisional

April 25
Dina sési ieu, urang bakal ngajalajah dasar-dasar pamasaran tradisional sareng non-tradisional sareng nalika pangsaéna pikeun ngalebetkeun taktik ieu kana usaha promosi anjeun. Salian nangtukeun pamasaran tradisional jeung non-tradisional, urang bakal nyorot prakték pangalusna sarta pamakéan paling éféktif taktik ieu nalika ngamekarkeun kampanye na targeting audiences husus kayaning penderita, komunitas sarta staf.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Manajemén Data Webinar Series

20 Pébruari, 29 Maret & 16 April
webinar

SD Dashboard

April 16
Salami webinar ieu, Callie Schleusner bakal nunjukkeun kamampuan halaman wéb South Dakota Dashboard. Dashboard South Dakota mangrupikeun perusahaan konsultan nirlaba anu didedikasikeun pikeun ngadukung kaputusan anu didorong ku data di nagara ieu. Agrégator data anu dioperasikeun sacara lokal ieu gaduh visualisasi data digital interaktif gratis sareng sumber anu tiasa nyayogikeun kontéks pikeun masalah kaséhatan di South Dakota. Hadirin ogé bakal akrab sareng Tableau Public, parangkat lunak dimana visualisasi data Dashboard South Dakota diwangun.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Billing & Coding Pelatihan Series

28 Juni, 26 Juli, 23 Agustus, 18 Séptémber, 17 Oktober, 2018 & 28 Pebruari, 22 Mar, 5 Apr 2019
webinar

Coding jeung Dokuméntasi Rekomendasi pikeun Kamanusaan sarta Studi primér

April 5
Panyadia maénkeun peran anu penting dina maksimalkeun reimbursement sareng pendapatan pikeun puskesmas. Dina webinar ieu, pamilon bakal diajar pentingna ngadokumentasikeun kana tingkat spésifisitas pangluhurna sareng kalebet diagnosis anu paling pas. Ku mastikeun ieu dilakukeun sacara konsistén, hiji organisasi bakal ningali pangsaeutikna panolakan sareng bakal dipastikeun yén pendapatan anu dibangkitkeun pasien maksimal. Sesi ieu bakal difokuskeun coding sareng dokuméntasi pikeun jasa perawatan primér.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Klinis Integrated Network Éksplorasi Webinar Series

5 Pébruari, 5 Maret & 2 April
webinar

Governance jeung Equity

April 2
Dina webinar ahir dina séri ieu, Starling Advisors bakal ngajalajah kumaha puskesmas sacara koléktif tiasa mingpin sareng ngatur Jaringan Terpadu Klinis sareng kumaha kauntungan kauangan tiasa dibagikeun ka puskesmas anu milu. Pamilon bakal ngartos kumaha puskesmas bakal ilubiung dina, sareng kauntungan tina, kagiatan CIN.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Maret

Manajemén Data Webinar Series

20 Pébruari, 29 Maret & 16 April
webinar

Kompas ND

Maret 29
Sarerea butuh data pikeun nyieun kaputusan informed, sarta pikeun tulisan hibah, perencanaan program, assessments kabutuhan, sarta tata sarta pangwangunan masarakat. Data nambihan kredibilitas; eta ngamungkinkeun ngabandingkeun; sareng nambihan nilai kana naon anu anjeun lakukeun. Webinar ieu bakal masihan anjeun perkenalan ka North Dakota Compass, sumber data sareng inpormasi anu gampang dianggo, kredibel, sareng up-to-date. Anjeun bakal ngantep webinar yakin kana kamampuan anjeun pikeun mendakan data anu tiasa diaksés, dideukeutan, sareng tiasa dilampahkeun!

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide
Klik di dieu pikeun ND Kompas Tutorials

Strategi pikeun Pangaruh Pain Manajemén Webinar Series

26 Maret, 30 Méi, 22 Juli
webinar

Manajemén nyeri éféktif: Tinjauan

Maret 26
Webinar ieu bakal marios kontributor fisik sareng psikologis pikeun nyeri kronis. Pamilon bakal diajar ngeunaan téori nyeri jeung kontrol nyeri, ngabahas pilihan perlakuan pikeun manajemén nyeri kronis, sarta marios hubungan bidirectional antara nyeri kronis jeung kaayaan psikologi comorbid lianna.

Tujuanna learning:

  • Ningkatkeun kasadaran aspék fisik sareng psikologis nyeri kronis
  • Ningkatkeun kasadaran ngeunaan bédana antara nyeri akut sareng kronis
  • Ningkatkeun familiarity kalawan pilihan perlakuan pikeun nyeri kronis
  • Ngabedakeun protokol perlakuan manajemén nyeri kronis sarta akut
  • Ningkatkeun pamahaman timbal balik antara depresi / kahariwang jeung nyeri kronis.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

PCMH Webinar Series

9 Januari, 13 Pébruari, 13 Maret, 25 Maret, 1 Méi & 12 Juni
webinar

Aksés Bagian II

Maret 25
Dina kadua ieu dua webinars fokus kana aksés, urang bakal ngabahas kumaha konsép aksés relates to konsep sejenna dina kerangka PCMH. Urang bakal nutupan kumaha ngukur aksés éksternal sareng strategi pikeun ningkatkeun perawatan anu terkoordinasi. Peserta bakal diajar:

  • Pilihan pikeun aksés alternatif pikeun organisasi anjeun, kalebet portal pasien, telehealth sareng kunjungan elektronik.
  • Kumaha sareng kunaon ngukur aksés ka panyadia sareng jasa di luar prakték anjeun.
  • Kumaha ngarobih prosés koordinasi perawatan anjeun pikeun ngamajukeun aksés anu pas sareng relevan pikeun pasien anjeun.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Billing & Coding Pelatihan Series

28 Juni, 26 Juli, 23 Agustus, 18 Séptémber, 17 Oktober 2018 & 28 Pébruari, 22 Mar 2019
webinar

Pendekatan Berbasis Tim pikeun Perawatan Kaséhatan Berbasis Nilai

Maret 22
Sesi ieu bakal ngabahas mangpaat pendekatan dumasar tim pikeun perawatan kaséhatan dumasar-nilai. Pangmayaran kasehatan dumasar-nilai pikeun pangiriman perawatan kana kualitas perawatan anu disayogikeun sareng ganjaran panyadia pikeun efisiensi sareng efektivitas. Perawatan dumasar-nilai tujuanna pikeun ngirangan biaya kasehatan ku cara nyayogikeun perawatan anu langkung saé pikeun individu sareng ningkatkeun strategi manajemén kaséhatan populasi. Struktur tim, nalika dilaksanakeun sacara efektif, tiasa ngakibatkeun dampak anu positif diantara pasien, anggota tim, sareng organisasi sacara gembleng.

tujuan:

  • Klasifikasikeun tugas padamelan ayeuna pikeun modél pangiriman perawatan fee-pikeun-jasa sareng dumasar-nilai
  • Nganalisis prosés fee-pikeun-jasa ayeuna pikeun modifikasi anu ningkatkeun konsép dumasar-nilai
  • Ngabedakeun strategi tim pikeun prosés suksés pikeun pangiriman perawatan

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

PCMH Webinar Series

9 Januari, 13 Pébruari, 13 Maret, 10 April, 1 Méi & 12 Juni
webinar

pamutahiran kualitas

Maret 13
Peran anu dimaénkeun ku konsép aksés dina ngawangun organisasi anu didorong ku kualitas sering diémutan. Dina mimiti dua webinar ieu fokus kana aksés, pamilon bakal kakeunaan panggerak konci aksés sabar-dipuseurkeun jeung kumaha carana ngukur aksés internal. Peserta bakal diajar:

  • Lima komponén kritis pikeun nyiptakeun sistem aksés anu dipuseurkeun pasien.
  • Métrik penting pikeun ngukur aksés internal sareng éksternal, kalebet jadwal, produktivitas, kasadiaan, kontinuitas sareng empanelment.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Strategi Marketing Inovatif Webinar Series

12 Pébruari, 12 Maret & 25 April
webinar

Nyilem Jero kana Saluran Pemasaran Digital

Maret 12
Ngawangun téknik anu dibahas dina webinar Pébruari, sési ieu bakal nyandak jero kana dasar-dasar sareng kasempetan média digital sareng kumaha platform ieu tiasa dianggo pikeun sacara efektif ngamajukeun pusat kaséhatan anjeun. Urang bakal ngabahas rupa-rupa saluran pamasaran digital, iraha jeung kumaha strategis ngasupkeun saluran eta kana usaha pamasaran anjeun, sarta jenis paling éféktif olahtalatah jeung eusi pikeun ngalengkepan unggal platform.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Klinis Integrated Network Éksplorasi Webinar Series

5 Pébruari, 5 Maret & 2 April
webinar

Syarat Hukum sareng Operasional Jaringan Terpadu Klinis

Maret 5
Dina sési ieu, Starling Advisors bakal ngajarkeun pamilon kumaha ngamaksimalkeun sareng ngungkit jaringanna sareng ningkatkeun kaséhatan populasi bari tetep patuh kana sarat hukum sareng pangaturan. Sesi ieu bakal ngajawab patarosan, naon anu diperyogikeun tina sudut pandang hukum sareng operasional pikeun ngabentuk CIN?

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Pebruari

Billing & Coding Pelatihan Series

28 Juni, 26 Juli, 23 Agustus, 18 Séptémber, 17 Oktober 2018 & 28 Pébruari 2019
webinar

Éféktivitas minuhan pikeun Ngadorong Kaunggulan Operasional

Pébruari 28
Sesi ieu bakal ngajelaskeun kumaha akurat meunteun résiko di jero puskesmas. Seuseueurna résiko ka puskesmas aya di jero bisnis, sareng kalolobaan résiko patuh operasional sacara alami. Urang bakal difokuskeun ngaidentipikasi résiko anu aya hubunganana sareng dokuméntasi, coding, tagihan, privasi, kaamanan sareng daérah résiko operasional anu sanés. Isu konci anu kedah diungkabkeun kalebet:

  • Kumaha ngaidentipikasi daérah anu résiko luhur sareng ngalaksanakeun penilaian résiko
  • Outline model patuh pituduh pikeun ngamangpaatkeun
  • Perwira patuh sareng kalungguhan panitia
  • Nyadiakeun conto resiko husus
  • Nyadiakeun conto hukuman sareng padumukan pikeun gagal patuh
  • Nyadiakeun Tumbu sumberdaya minuhan

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Manajemén Data Webinar Series

20 Pébruari, 29 Maret & 16 April
webinar

UDS Mapper

Pébruari 20
UDS Mapper dirancang pikeun mantuan ngawartosan pamaké ngeunaan extent géografis kiwari féderal AS (Bagian 330) Program Center Kaséhatan (HCP) awardees jeung katingal-alikes. Palatih ngiringan pamilon dina demonstrasi langsung tina situs wéb, nyimpulkeun parobihan panganyarna, sareng nunjukkeun kumaha cara ngadamel peta daérah jasa. Presenter nyorot alat anyar dina UDS Mapper pikeun pemetaan daérah prioritas pikeun Pangobatan Dibantuan Pangobatan (MAT).

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

PCMH Webinar Series

9 Januari, 13 Pébruari, 13 Maret, 10 April, 1 Méi & 12 Juni
webinar

pamutahiran kualitas

Pébruari 13

Sapanjang taun katukang, urang parantos ngabahas metodologi perbaikan prosés sareng métrik perbaikan kualitas kritis. Salami webinar ieu, urang bakal difokuskeun kumaha ngagunakeun rencana HRSA Compliant QI anjeun pikeun ngajalankeun usaha PCMH anjeun. Peserta bakal diajar:

  • Kumaha ngagunakeun infrastruktur HRSA sareng FTCA Compliant anjeun ayeuna pikeun ngagampangkeun prosés pangakuan PCMH anjeun.
  • Strategi nyebarkeun budaya kualitas saluareun panitia QI.
  • Prosés sareng métrik PCMH konci anu kedah dipasang dina program QI anjeun.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide
Strategi Marketing Inovatif Webinar Series

12 Pébruari, 12 Maret & 25 April
webinar

Nguatkeun Brand Puseur Kaséhatan Anjeun

Pébruari 12

Sesi ieu bakal nampilkeun strategi sareng prakték pangsaéna pikeun nguatkeun sareng ngatur merek pusat kaséhatan anjeun. Kami bakal nutupan léngkah-léngkah pikeun ngadegkeun merek, ngasuh merek éta sareng ngaréspon kana tantangan anu tiasa mangaruhan prosés branding. Kami ogé bakal ngajalajah saluran pamasaran tradisional sareng non-tradisional sareng kumaha masing-masing tiasa dianggo pikeun suksés merek sareng ngamajukeun pusat kaséhatan anjeun.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Klinis Integrated Network Éksplorasi Webinar Series

5 Pébruari, 5 Maret & 2 April
webinar

Kickoff pikeun Éksplorasi Integrasi klinis

Pébruari 5

Dina sési ieu, Starling Advisors bakal masihan tinjauan prosés éksplorasi integrasi klinis, kalebet tujuan sareng tujuan proyék, garis waktos, pangiriman sareng ekspektasi partisipasi. Jalak bakal ngajelaskeun prosés ngumpulkeun data sareng analisa, asumsi dokter ngeunaan titik data konci, ngajelaskeun kiriman akhir sareng ngajawab patarosan anggota. Sesi ieu dimaksudkeun dumasar kana diskusi sareng asupan anggota didorong. Input dina tahap awal ieu mangrupikeun konci pikeun prosés anu suksés.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Januari

Pelatihan Kecanduan Kedokteran

Januari 10-11, 2019
Clubhouse Hotel & Suites • Sioux Falls, SD

Pelatihan Kedokteran Kecanduan dirarancang pikeun ngalegaan pangiriman jasa ubar kecanduan puskesmas anjeun. Poé 1 latihan nampilkeun sési beuleum jero fokus kana palaksanaan program perlakuan opioid basis kantor, kaasup waiver syarat qualifying pikeun panyadia sarta staf aya. Latihan nyadiakeun diperlukeun dalapan jam diperlukeun pikeun dokter, asisten dokter jeung praktisi perawat pikeun ménta waiver mun resep buprenorphine pikeun pengobatan dumasar-kantor gangguan pamakéan opioid. Dinten 2 nutupan integrasi ubar kecanduan kana perawatan primér sareng jasa kaséhatan paripolah, kalebet manajemén pangobatan, dukungan psikososial sareng telehealth. Perlakuan opioid sareng pelatihan waiver dina Poé 1 diwakilan ku Amérika Society of Addiction Medicine. Pelatihan jasa kecanduan terpadu dina Poé 2 diwakilan ku Cherokee Health Systems. Dr Suzanne Bailey, anu dibere di CHAD urang ragrag Quality Konférénsi dina bulan Séptember 2018, babarengan jeung batur sapagawean nya, Dr Mark McGrail.

PCMH Webinar Series

9 Januari, 13 Pébruari, 13 Maret, 10 April, 1 Méi & 12 Juni
webinar

Dursasana Staf - Januari 9
Transformasi naon waé, naha aya hubunganana sareng PCMH atanapi henteu, gumantung kana gaduh staf aktipitas. Salila sési ieu, urang bakal difokuskeun strategi pikeun kalibet staf sadaya tingkat, kaasup dewan direksi, pikeun nyumbang kana dampak suksés tur sustainable dina Tujuan Quadruple. Peserta bakal diajar:

  • Kumaha ngagunakeun data pikeun komunikasi inpormasi ka sadaya tingkatan staf sareng pamaréntahan.
  •  Kumaha cara nyiptakeun sareng ngamangpaatkeun survey sareng rencana papacangan karyawan.
  • Strategi dinten-dinten pikeun nyebarkeun inpormasi, nyiptakeun budaya katampi sareng inovasi, sareng nyiptakeun lingkungan dumasar-tim.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Nopember

HITEQ Webinar Series

15 Oktober, 29 Oktober & 5 Nopémber
webinar

Ngalebetkeun Téknologi Muncul pikeun Ngadukung Analisis Data

Inovasi jeung Dampak – 5 Nov
Webinar ieu bakal ngaidentipikasi téknologi sareng alat anu muncul, kalebet Excel sareng anu sanésna, pikeun validasi data sareng dasbor, sadayana bari ngajagaan kaamanan data. Eusi bakal diwangun dina jejer anu katutupan salami webinar sateuacana ku nyayogikeun sumber téknologi pikeun ngadukung pamekaran sareng palaksanaan strategi data anu efektif sareng tiasa dilampahkeun.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Oktober

HITEQ Webinar Series

15 Oktober, 29 Oktober & 5 Nopémber
webinar

Nerapkeun Prosés Éféktif pikeun Ningkatkeun Analisis Data sareng Optimalkeun Perawatan

Oktober 29
Webinar ieu bakal masihan conto stratifikasi résiko anu didorong ku data, anu tiasa dianggo pikeun ngaoptimalkeun perawatan dina kategori résiko anu diidentifikasi (henteu ngan ukur anu diidentifikasi minangka résiko pangluhurna). Gagasan bakal dibahas nalika iraha sareng kumaha nerapkeun atanapi nganggo prosés stratifikasi résiko, sareng metode anu digariskeun pikeun nangtukeun efektivitasna sareng mulang kana investasi.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Billing & Coding Pelatihan Series

28 Juni, 26 Juli, 23 Agustus, 18 Séptémber & 17 Oktober 2018
webinar

Coding jeung Dokuméntasi pikeun Palayanan Kaséhatan Paripolah

Oktober 17
Kusabab kabutuhan palayanan kaséhatan paripolah langkung dikenal sareng dana pikeun ngahijikeun kaséhatan paripolah kana perawatan primér parantos sayogi, puskesmas ningali jumlah kunjungan pasien pikeun jasa sapertos kitu. Dokuméntasi sareng coding pikeun kunjungan sareng jasa kaséhatan paripolah tiasa rumit pisan. Webinar ieu bakal nutupan dokuméntasi sareng syarat coding pikeun evaluasi diagnostik awal, psikoterapi, pajeulitna interaktif, rencana perawatan krisis, coding ICD-10, sareng syarat dokuméntasi anu sanés.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Téhnologi Émbaran Kaséhatan Webinar Series

15 Oktober, 29 Oktober & 5 Nopémber 2018
webinar

Ngawangun Strategi Data sareng Tim pikeun Maksimalkeun Pangiriman Perawatan sareng Hasil

Webinar ieu bakal nyayogikeun alat pikeun ngawangun sareng ngalaksanakeun strategi data anu épéktip sareng mastikeun staf ngagaduhan kaahlian sareng kapasitas anu dipikabutuh pikeun suksés ngalaksanakeun strategi pikeun organisasi. Nyaluyukeun tugas padamelan, ogé tingkat usaha anu pas pikeun staf anu kalibet, bakal dibahas, sareng cara ngawangun akuntabilitas kana padamelan penting ieu.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Strategi Marketing Inovatif

Oktober 10, 2018
Clubhouse Hotel & Suites
Fargo ND

Bengkel pamasaran inovatif dirarancang pikeun ngajalajah dasar-dasar sareng strategi pikeun branding sareng promosi pusat kaséhatan anjeun, ngarekrut sareng nahan tanaga kerja, sareng ngembang sareng ngiringan dasar pasien anjeun. Urang bahas cara-cara pikeun nyiptakeun sareng ngalaksanakeun strategi pamasaran anu unggul, ngawangun sareng ngamajukeun jasa anu efektif, sareng nempatkeun pusat kaséhatan anjeun pikeun rekrutmen tenaga kerja anu suksés. Tantangan sareng kasempetan anu disanghareupan ku jaman pendaptaran terbuka taun ieu dibahas.

OGOS

Billing & Coding Pelatihan Series

28 Juni, 26 Juli, 23 Agustus, 18 Séptémber & 17 Oktober 2018
webinar

Coding sareng Dokuméntasi pikeun Evaluasi sareng Jasa Manajemén

Agustus 23
Panyadia maénkeun peran anu penting dina maksimalkeun reimbursement sareng pendapatan pikeun puskesmas. Webinar ieu husus dirancang pikeun panyadia alamat tagihan jeung tungtunan coding jeung dokuméntasi ti fokus panyadia. Wewengkon topik bakal kalebet:
• Pentingna dokuméntasi médis
• kabutuhan médis sarta prinsip umum dokuméntasi
• Evaluasi sarta Konci manajemén
• Tilu komponén konci evaluasi sarta jasa manajemén
• Konseling jeung koordinasi perawatan
• Anyar versus ngadegkeun penderita / klien

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Juli

Billing & Coding Pelatihan Series

28 Juni, 26 Juli, 23 Agustus, 18 Séptémber & 17 Oktober 2018
webinar

Coding pikeun Prosedur Minor jeung Nangtukeun Paket Bedah Global

Juli 26
Ngartos periode global pikeun coding prosedur minor tiasa tricky pikeun panyadia sareng coders sami. Salila webinar ieu, pamilon bakal diajar kumaha carana discern bédana antara prosedur utama jeung minor, kitu ogé kode naon ngalaporkeun pikeun layanan disadiakeun dina pakét bedah global. Sajaba ti, webinar bakal nutupan tungtunan pikeun nangtukeun naha atawa henteu jaman global lumaku, sarta lamun kitu, nalika periode dimimitian tur ends. webinar ogé bakal ngawengku sawala ngeunaan kumaha carana kode kunjungan jeung prosedur nu teu patali jeung pakét global aslina pikeun mastikeun sakabeh jasa keur appropriately reimbursed.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Ngahijikeun Behavioral Kaséhatan Kamanusaan sarta Studi primér Webinar Series

30 Méi, 27 Juni, 25 Juli & 12 Séptémber 2018
webinar

Ngabiayaan Modél Perawatan Terpadu

Juli 25
Webinar ieu nampilkeun modél kauangan perawatan terpadu anu nekenkeun sababaraha aliran dana anu dirancang pikeun nutupan jasa terpadu ditambah infrastruktur anu dipikabutuh pikeun ngadukung modél. Modél finansial dibere dina kasaimbangan gampang-ka-ngarti waragad sarta revenues. Khususna, kontrak dumasar-nilai anu diwangun dina platform fee-pikeun-jasa kalayan bonus kualitas sareng ngabagi biaya bakal dibahas.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Juni

Billing & Coding Pelatihan Series

28 Juni, 26 Juli, 23 Agustus, 18 Séptémber & 17 Oktober 2018
webinar

Dokuméntasi pikeun minuhan, Capture Panghasilan jeung Kualitas

Juni 26
Palaksanaan rékaman kaséhatan éléktronik (EHR) nyiptakeun tantangan anyar dina hal résiko dokuméntasi sareng patuh. Di dunya kertas, upami henteu didokumentasikeun, éta henteu dilakukeun. Di dunya éléktronik, upami didokumentasikeun, urang naroskeun naha éta leres-leres dilakukeun. Sesi ieu bakal difokuskeun pentingna dokuméntasi tina pamatuhan, néwak pendapatan sareng sudut pandang kualitas. Éta ogé bakal ngabahas prakték sareng kasalahan dokuméntasi anu paling umum di dunya EHR.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Ngahijikeun Behavioral Kaséhatan Kamanusaan sarta Studi primér Webinar Series

30 Méi, 27 Juni, 25 Juli & 12 Séptémber 2018
webinar

Operasi Kamanusaan sarta Studi terpadu

Juni 27
webinar Ieu presents nu "kacangan na bolts" operasi hiji prakték perawatan terpadu. Dimimitian ku perencanaan sarta staffing modél, éta ngabahas fasilitas, tantangan, scheduling, catetan kaséhatan éléktronik template, babandingan staffing, formulir idin terpadu, sarta jejer transformasi prakték séjén.

Pencét di dieu pikeun ngarékam
Klik di dieu pikeun dek slide

Mei

Ngahijikeun Behavioral Kaséhatan Kamanusaan sarta Studi primér Webinar Series

30 Méi, 27 Juni, 25 Juli & 12 Séptémber 2018
webinar

Perkenalan kana Modél Klinik Perawatan Terpadu

bisa 30
Ngahijikeun jasa kaséhatan paripolah kana setélan perawatan primér dina puskesmas komunitas mangrupikeun integral pikeun ngabina komunitas séhat sareng ningkatkeun hasil kaséhatan. Gabung kami nalika urang nalungtik model perawatan terpadu, transformasi prakték, pembiayaan pikeun layanan terpadu, sarta strategi pikeun ngahijikeun perawatan kalawan sumberdaya kawates. Runtuyan webinar opat-bagian ieu dirancang pikeun ngajalanan anjeun ngaliwatan dasar-dasar ngahijikeun jasa kaséhatan paripolah kana modél perawatan primér anjeun sareng ngabantosan dasar pikeun integrasi anu suksés. The webinars bakal culminate kalawan latihan di-jalma di CHAD's Fall Quality Conference (inpormasi langkung enggal-enggal) ditujukeun pikeun langkung jero kana integrasi kaséhatan paripolah sareng topik anu katutupan sapanjang séri webinar.

Pencét di dieu pikeun ngarékam sareng dek geser.

340B Saluareun Dasar

Mungkin 2-3, 2018
Hotél DoubleTree
Fargo Kulon, ND

Matt Atkins sareng Jeff Askey sareng Draffin sareng Tucker, LLP nampilkeun bengkel pendidikan 340B Beyond the Basics 2-3 Méi di West Fargo, ND, saatos Konferensi Anggota CHAD. Presentasi dimimitian ku tinjauan program 340B sareng bubuka terminologi sareng syarat patuh dasar. Sésana Poé 1 diséépkeun kana topik sapertos metode nyukcruk inventaris, software pamisah-tagihan, sareng hubungan apoték kontrak.

Poé 2 museurkeun kana HRSA sareng audit diri, ngabagi prakték pangsaéna, sareng alat sareng sumber anu sayogi pikeun CHC. Papanggihan audit HRSA umum sareng masalah patuh ogé katutupan. A peer-to-peer roundtable dibungkus nepi latihan, sahingga pamilon pikeun ngabahas tantangan jeung mangtaun perspéktif peer on solusi praktis.

2018 Konférénsi Anggota CHAD

Mungkin 1-2, 2018
Hotél DoubleTree
Fargo Kulon, ND

Téma pikeun Konférénsi Anggota CHAD taun ieu patali jeung manajemén kaséhatan populasi sarta ngaronjatkeun hasil kaséhatan dina perawatan primér ngaliwatan partnerships kalawan kaséhatan publik, tinimbangan dampak determinants sosial kaséhatan, integrasi model perawatan, sarta ningkat kapamimpinan dumasar tim di kaséhatan. tingkat puseur.

Konférénsi éta ogé nutupan topik sapertos dampak trauma kana hasil kaséhatan, advokasi pusat kaséhatan, kaséhatan paripolah, sareng kapamimpinan tim anu épéktip. Kasempetan diajar peer-to-peer diayakeun pikeun operasi, keuangan sareng tim jaringan kualitas klinis, ogé diskusi panel ku anggota CHC sareng pejabat nagara ngabahas prakték pangsaéna dina manajemén kaséhatan populasi sareng integrasi kaséhatan paripolah.

April

Hayu urang Ngarobah Kode FQHC Tagihan sareng Pelatihan Coding

April 17-18, 2018
Hilton Taman Inn
Sioux Niagara, SD

CHAD sareng Asosiasi Pusat Kaséhatan Nebraska ngayakeun palatihan dua dinten pikeun nyilem jero kana tagihan FQHC sareng dasar coding, prakték sareng dokuméntasi. Shellie Sulzberger, LPN, CPC, ICDCT-CM, sareng ko-pangadeg Coding and Compliance Initiative, Inc., nampilkeun palatihan sareng nutupan topik sapertos pedoman payer, dokuméntasi anu cocog sareng coding prakték pangsaéna.

Hadirin ngagaduhan kasempetan pikeun jaringan sareng peers sareng ngabagi prakték sareng tantangan pangsaéna. Pelatihan ditungtungan ku Lab Pembelajaran dimana presenter ngevaluasi dokuméntasi panyadia sareng conto tagihan anu saluyu anu dikintunkeun ku staf puskesmas.

Mei

340B ti A nepi ka Z

Bisa 22, 2017

Latihan ieu katutupan 340B Fundamentals, kaasup fatwa final ti HRSA, nu janten éféktif 22 Méi 2017. Diwakilan ku: Sue Veer, Carolina Puseur Kaséhatan

Pencét di dieu pikeun ngarékam sareng dek geser 

Maret

Anggota ECQIP sareng rapat IHI

Maret 10, 2017

Klik di dieu pikeun dek slide (ieu ditangtayungan sandi)