Skip to eusi utama

Ngeunaan CHAD

Saha Urang Dupi

Asosiasi Perawatan Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD) mangrupikeun organisasi kaanggotaan nirlaba anu janten asosiasi perawatan primér pikeun North Dakota sareng South Dakota. Salaku CHAD, kami yakin yén sadaya jelema boga hak pikeun kualitas luhur, dipercaya, kasehatan affordable, paduli dimana maranéhna cicing. Kami damel sareng puskesmas, pamimpin komunitas, sareng mitra pikeun ningkatkeun aksés sareng ningkatkeun palayanan kaséhatan di daérah Dakota anu paling peryogi..

Pikeun leuwih ti 35 taun, CHAD geus maju usaha puskesmas ngaliwatan palatihan, bantuan teknis, atikan, jeung advokasi. Ayeuna, CHAD ngadukung salapan organisasi puskesmas di North Dakota sareng South Dakota ku nyayogikeun rupa-rupa sumber pikeun ningkatkeun daérah operasi utama, kalebet klinis, SDM, keuangan, teureuh sareng ngamungkinkeun, pamasaran, sareng advokasi.

Misi urang

Ngabina komunitas séhat ku cara ngamajukeun sareng ngadukung program anu ningkatkeun aksés kana perawatan anu hargana, kualitas luhur pikeun sadayana.

Visi urang 

Aksés ka sistem perawatan kualitas luhur pikeun sakabéh Dakotans.

Komitmen urang 

Kami ngaku yén kawijakan sareng prakték anu teu adil parantos nyababkeun kateusaruaan kaséhatan dina ras, etnis, identitas gender, orientasi seksual, géografi, sareng idéntitas sanés. Puseur kaséhatan berakar dina gerakan hak-hak sipil, sareng kami hoyong ngawangun warisan ieu ku gawé bareng sareng batur pikeun ningali hasil kaséhatan anu adil di komunitas urang. Kami mawa sareng kami komitmen pikeun terus diajar sareng kamekaran, ogé pangakuan kana kabutuhan tindakan anu penting.

Saha Urang Dupi

Puseur kaséhatan komunitas sareng South Dakota Urban Indian Health nyayogikeun perawatan kaséhatan primér, dental, sareng kabiasaan anu komprehensif, terpadu ka langkung ti 158,500 individu di 65 situs di 52 komunitas di North Dakota sareng South Dakota. CHAD damel sareng puskesmas sareng mitra perawatan kaséhatan sanés pikeun ningkatkeun aksés ka perawatan sareng dilegakeun panawaran jasa pikeun ngabina kulawarga séhat sareng komunitas séhat.

Saha Kami Nyayogikeun

CHAD ngarojong karya jeung misi organisasi puseur kaséhatan sakuliah Dakotas. Puskesmas, sok katelah puskesmas federally mumpuni (FQHCs) atawa puskesmas komunitas, dedicated ka nyadiakeun kasehatan kualitas ka sadaya penderita, utamana maranéhanana di désa,-panghasilan low, sarta populasi underserved.

Staf, Dewan & Mitra

Tim urang

Shelly Sapuluh Napel

Shelly Sapuluh Napel
Présidén Diréktur
Ngagabung ka CHAD dina Maret 2016
ShellyTenNapel@communityhealthcare.net
bio

Shannon Bacon

Shannon Bacon
Diréktur Equity & Urusan Luar
Ngagabung ka CHAD dina Januari 2021
shannon@communityhealthcare.net
bio

Deb Esche
Diréktur Keuangan & Operasi
Ngagabung sareng CHAD dina Méi 2019
deb@communityhealthcare.net
bio

Shelly Hegerle
Diréktur Jalma & Kabudayaan
Ngagabung ka CHAD dina bulan Désémber 2005
shelly@communityhealthcare.net
bio

Lindsey Karlson
Diréktur Program & Pelatihan
Ngagabung ka CHAD dina Maret 2021
lindsey@communityhealthcare.net
bio

Becky Wahl
Diréktur Inovasi & Informatika Kaséhatan
Ngagabung ka CHAD dina Oktober 2017
becky@communityhealthcare.net
bio

Jill Kesler

Jill Kesler
Senior Program Manager
Ngagabung ka CHAD dina Juni 2013
jill@communityhealthcare.net
bio

Melissa Craig
operasi Manajer
Ngagabung ka CHAD dina Juli 2000
melissa@communityhealthcare.net
bio

Billie Jo Nelson

Billie Jo Nelson
Pangurus Data Kaséhatan Populasi
Ngagabung ka CHAD dina Januari 2024
bnelson@communityhealthcare.net
bio

Brandon Huether

Brandon Huether
Marketing & Komunikasi Manajer
Ngagabung ka CHAD dina Oktober 2023
bhuether@communityhealthcare.net
bio

Penny Kelley
Teureuh & Enrollment Services Program Manajer
Ngagabung ka CHAD dina Séptémber 2021
penny@communityhealthcare.net
bio

Jennifer Saueressig, RN

Jennifer Saueressig, RN
Manajer Kualitas klinis
Ngagabung ka CHAD dina bulan Désémber 2021
jennifer@communityhealthcare.net
bio

Elizabeth Schenkel

Elizabeth Schenkel
Manajer Proyék Navigator
Ngagabung ka CHAD dina Oktober 2023
eschenkel@communityhealthcare.net
bio

Heather Tienter-Mussachia

Heather Tienter-Mussachia
Pamutahiran Palatih
Ngagabung ka CHAD dina Juli 2023
htientermusacchia@communityhealthcare.net
bio

James Craig

James Craig
SD Kawijakan & Partnerships Manajer
Ngagabung ka CHAD dina Agustus 2023
jcraig@communityhealthcare.net
bio

Kim-Kuhlmann-CHAD-headshot

Kim Kuhlmann
ND Kawijakan & Partnerships Manajer
Ngagabung ka CHAD dina Nopémber 2023
kkuhlmann@communityhealthcare.net
bio

Darci Bultje

Darci Bultje
Spesialis Pelatihan & Atikan
Ngagabung ka CHAD dina Maret 2022
darci@communityhealthcare.net
bio

Twila Hansen
Administratif & Koordinator Program
Ngagabung ka CHAD dina Séptémber 2022
twila@communityhealthcare.net
bio

Katy Koelling

Katy Koelling
SDM & Program Spesialis
Ngagabung ka CHAD dina Agustus 2023
kkoelling@communityhealthcare.net
bio

Anu Tao

Anu Tao
Komunikasi Digital & Spesialis Desain
Ngagabung ka CHAD dina Oktober 2023
atao@communityhealthcare.net
bio

Poto Datang Moal lami deui

Emily Haberling
Outreach & Enrollment Navigator
Joined CHAD in February 2024
ehaberling@communityhealthcare.net
bio

Tim Trithart, CEO
Kaséhatan lengkep
Présidén / Panitia Keuangan
https://www.completehealthsd.care

Dr Stephanie Low, CEO / CMO
Palayanan Kaséhatan Komunitas, Nyarita.
Panitia Keuangan
www.chsiclinics.org

Amy Richardson, Kapala Administrasi Kaséhatan sareng Manajemén Kinerja
Kaséhatan Komunitas Falls
dewan Anggota
www.siouxfalls.org/FCH

Patrick Gulbranson, CEO
Kaséhatan kulawarga
Panitia Keuangan
www.famhealthcare.org

Wade Erickson, CEO
Horizon Health Care, Inc.
Bendahara / Panitia Keuangan
www.horizonhealthcare.org

Nadine Boe, CEO
Puseur Kaséhatan Northland
Wakil Présidén
www.northlandchc.org

Michaela Seiber, Diréktur Eksekutif
Kaséhatan India Urban Dakota Kidul
dewan Anggota
https://sduih.org/

Mara Jiran, CEO
Kaséhatan spéktra
Présidén / Panitia Keuangan
http://www.spectrahealth.org/

Kurt Waldbillig, CEO
Puseur Kaséhatan Komunitas Nagara Batubara
dewan Anggota
www.coalcountryhealth.com

CHAD ngawangun kerjasama anu kuat sareng pamangku kapentingan nasional, nagara, sareng lokal pikeun ngamajukeun padamelan sareng misi puskesmas komunitas di Dakotas sareng mangaruhan kaséhatan kulawarga, komunitas, sareng populasi di dua nagara bagian. Kolaborasi, gawé babarengan, sareng tujuan anu sami penting pikeun gawé bareng sareng afiliasi urang, ngadukung usaha urang pikeun ningkatkeun aksés perawatan kaséhatan sareng ningkatkeun hasil kaséhatan diantara populasi anu rupa-rupa.

Diajar langkung seueur ngeunaan mitra kami sareng kumaha urang mangaruhan hasil kaséhatan babarengan.

Koalisi Kaséhatan Lisan Dakota KalérJaringan Data Kaséhatan Great Plains

Mangpaat anggota

Jadi Anggota

Janten anggota jaringan CHAD sareng gabung kami dina misi kami pikeun ngabina komunitas séhat sareng mastikeun aksés ka kualitas, perawatan kaséhatan anu mampu milik pikeun sadayana Dakotans.

Kaanggotaan pinuh kana Asosiasi Kaséhatan Komunitas Dakotas sayogi pikeun pusat kaséhatan féderal (FQHCs) sareng FQHC mirip anu ngalayanan North Dakota sareng South Dakota. Dewan direksi CHAD kedah nyatujuan aplikasi anggota pinuh.

Mangpaat Kaanggotaan Full

  • Perwakilan dina dewan direksi CHAD
  • Biaya pendaptaran potongan pikeun bengkel sareng pelatihan CHAD
  • Aksés ka grup jaringan peer CHAD
  • Koordinasi advokasi akar rumput
  • tracking législatif jeung review kawijakan
  • Aksés ka "anggota wungkul" informasi jeung sumber dina ramatloka CHAD
  • Bantuan téknis di daérah kauangan, sumber daya manusa, informatika klinis, kualitas klinis, data, komunikasi sareng pamasaran, kawijakan sareng advokasi, jasa dental, kasiapan darurat, jasa kaséhatan paripolah sareng mental, sareng populasi khusus.
  • Aksés kana analisis data UDS pikeun puskesmas individu, kitu ogé agrégat nagara bagian sareng dua nagara
  • rekrutmen tanaga gawé sarta bantuan ingetan
  • Manajemén Puskesmas sareng bantosan kawijakan
  • latihan dewan jeung ngembangkeun
  • Bantuan sareng titik aksés anyar (NAP) sareng aplikasi hibah sanés
  • Pangwangunan komunitas sareng bantuan hibah perencanaan
  • Atikan sareng teureuh komunitas pikeun ningkatkeun aksés kana jasa kaséhatan médis, dental, sareng paripolah
  • Program pameseran grup 
  • Aksés ka produk sareng jasa fee-pikeun-jasa CHAD
  • Kasempetan promosi dina publikasi CHAD sareng alat komunikasi
  • Perwakilan dina dewan statewide, komite, jeung grup tugas
  • Liaison to Primary Care Office (PCO)
  • Langganan buletin sareng komunikasi CHAD
  • Perwakilan dina pelatihan CHAD sareng panitia setir bantuan téknis

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal janten anggota CHAD atanapi kanggo aplikasi pikeun
ngalamar kaanggotaan lengkep atanapi pakait, mangga ngahubungan:

Lindsey Karlson
Diréktur Program jeung Pelatihan
605-309-0873
lindsey@communityhealthcare.net

Kaanggotaan pakait sareng Asosiasi Kaséhatan Komunitas Dakotas sayogi pikeun klinik kaséhatan désa, unit kaséhatan masarakat, sareng mitra perawatan kaséhatan kalayan misi sareng tujuan anu umum pikeun CHAD sareng organisasi kaanggotaan na.

Mangpaat Kaanggotaan Mitra

  • Kabijakan sareng advokasi pikeun inisiatif anu saluyu sareng CHAD sareng puskesmas anggota 
  • Biaya pendaptaran potongan pikeun bengkel sareng pelatihan CHAD
  • Aksés ka grup jaringan peer CHAD anu dipilih
  • Aksés ka dipilih "anggota wungkul" informasi jeung sumber dina ramatloka CHAD
  • Pitunjuk sareng puskesmas mumpuni federally (FQHC) ngarencanakeun aplikasi hibah sareng syarat program konci
  • rekrutmen tanaga gawé sarta bantuan ingetan
  • Program pameseran kelompok - kauntungan / tabungan
  • Kasempetan promosi dina publikasi CHAD sareng alat komunikasi
  • Perwakilan dina dewan statewide, komite sareng grup tugas pikeun inisiatif anu saluyu sareng CHAD sareng organisasi anggota
  • Langganan buletin sareng komunikasi CHAD

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal janten anggota CHAD atanapi kanggo aplikasi pikeun
ngalamar kaanggotaan lengkep atanapi pakait, mangga ngahubungan:

Lindsey Karlson
Diréktur Program jeung Pelatihan
605-309-0873
lindsey@communityhealthcare.net

Diréktori anggota

Minuhan Anggota Kami

North Dakota
Profil Organisasi CEO / Diréktur Eksekutif
Puseur Kaséhatan Komunitas Nagara Batubara   Kurt Waldbillig
Palayanan Kaséhatan Komunitas Inc.   Dr Stephanie Low
Kaséhatan kulawarga   Margaret Asheim - Kapala Eksekutif Interim & Akting Kapala Keuangan
Puseur Kaséhatan Northland   Nadine Boe
Kaséhatan spéktra   Mara Jiran
South Dakota
Profil Organisasi CEO / Diréktur Eksekutif
Kaséhatan lengkep   Tim Trithart
Kaséhatan Komunitas Falls   Amy Richardson (samentara)
Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan Horizon   Wade Erickson
Kaséhatan India Urban Dakota Kidul   Michaela Seiber

Asosiasi Perawatan Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD) mangrupikeun organisasi kaanggotaan nirlaba anu janten asosiasi perawatan primér pikeun North Dakota sareng South Dakota. CHAD ngarojong organisasi puskesmas dina misi maranéhna pikeun nyadiakeun aksés ka kasehatan pikeun sakabéh Dakotans paduli status asuransi atawa kamampuhan pikeun mayar. CHAD damel sareng puskesmas, pamimpin masarakat, sareng mitra pikeun ningkatkeun aksés kana perawatan kaséhatan anu hargana, kualitas luhur sareng milarian solusi pikeun ngalegaan jasa kasehatan di daérah Dakota anu paling peryogi. Pikeun leuwih ti 35 taun, CHAD geus maju usaha puseur kaséhatan di North Dakota jeung South Dakota ngaliwatan latihan, bantuan teknis, atikan, jeung advokasi. Ayeuna, CHAD nyayogikeun rupa-rupa sumber pikeun ningkatkeun daérah konci operasi, kalebet kualitas klinis, SDM, kauangan, teureuh sareng jasa anu ngamungkinkeun, pamasaran, sareng kawijakan.

North Dakota
Profil Organisasi kontak
Kantor Kamanusaan sarta Studi primér Dakota Kalér Stacy Kusler
North Dakota Amérika Kangker Society Jill Irlandia
South Dakota
Profil Organisasi CEO / Diréktur Eksekutif
Hébat Plains Quality Innovation Network  Ryan Sailor