Skip to eusi utama
Dampak Konférénsi Logo

Pangaruh: 

Kakuatan Puskesmas

Dina gawé bareng sareng Jaringan Data Kaséhatan Great Plains, konperénsi taun ieu ngagaduhan sési ngeunaan ngawangun budaya, nguatkeun tenaga kerja anjeun, sareng nyarioskeun carita anjeun nganggo data. Salaku tambahan, konperénsi éta kalebet kasempetan jejaring penting, kalebet diskusi méja bunder sosial sareng peer-to-peer. 

Catet tanggalna

Mungkin 14-16, 2024
Sesi preconference - 14 Méi
konferensi taunan - 15-16 Méi

2024 Nyuhunkeun Proposal Presentasi

Urang sadayana gaduh carita pikeun dicaritakeun.
Dupi anjeun digawé dina proyék wildly suksés nu ngaronjatkeun perawatan sabar? Naha anjeun diajar hal anu bermakna ti pasien atanapi caregiver?
Dupi anjeun gaduh anekdot metot babagi?
Lamun kitu, teras urang hoyong ngadangu eta.
Kami bungah ngajak karyawan pusat kaséhatan sareng kontraktor pikeun ngalebetkeun usulan spiker pikeun 2024 Asosiasi Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD) sareng Jaringan Data Kaséhatan Great Plains (GPHDN) Konperénsi Anggota Taunan.

Kami milarian presentasi dinamis anu bakal mere ilham sareng ngadorong hadirin konperénsi pikeun ngadamel dampak. Carita anjeun tiasa masihan kontribusi anu penting pikeun konperénsi éta, sareng kami bakal ngahormatan upami anjeun ngabagikeunana sareng kami.

location: konferensi bakal dilaksanakeun dina Libur Inn Konvénsi Center di geulis kota Rapid Kota, SD.

Kaping: Konférénsi éta bakal dilaksanakeun dina 14-16 Méi 2024. Presentasi bakal lumangsung dina Rebo, 15 Méi 2024, ti 10:00 nepi 12:00 MT.

Katerangan sési: sési ieu bakal dibere ka sadaya hadirin konferensi di ballroom utama. Hadirin bakal kalebet staf puskesmas sareng organisasi mitra. Kami nyuhunkeun usulan pikeun presentasi gaya TED Talk 10-12 menit. Kami ngarencanakeun pikeun ngayakeun sahenteuna opat (4) presentasi ieu sacara berturut-turut.

syarat:Presentasi kedah dinamis sareng dilatih pikeun nyumponan sarat waktos. Presenter bakal tanggung jawab pikeun ngembangkeun eusi presentasi. CHAD ogé hoyong pintonan slaid atanapi latar vidéo/poto pikeun ngiringan presentasi. CHAD tiasa nawiskeun dukungan dina pamekaran grafik.

santunan: Pikeun hatur nuhun kanggo waktos anjeun, CHAD nawiskeun hiji pendaptaran konperénsi gratis salaku santunan pikeun presentasi ieu. Anjeun bakal boga kasempetan pikeun ilubiung pinuh dina sakabéh konferensi. Pendaptaran pelengkap ngan sayogi pikeun presenter sareng henteu tiasa ditransfer.

patarosan: Upami anjeun gaduh patarosan atanapi hoyong pendak pikeun ngadamel proposal atanapi patarosan awal, mangga ngahubungi Darci Bultje, Pelatihan sareng Spesialis Pendidikan.  
Pangiriman kedahna dugi ka dinten Jumaah, 9 Pebruari 2024.

Bubuka pendaptaran dina Maret. Parios deui geura!

Cirian almenak anjeun pikeun nyimpen tanggalna!

Kota gancang, SD

Libur Inn puseur Konvénsi kota