Skip to eusi utama

Tim-disetir, Misi-dipuseurkeun

Saha Urang Dupi

Asosiasi Perawatan Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD) ngadukung puskesmas dina misina pikeun nyayogikeun aksés kana palayanan kaséhatan kualitas luhur, dipercaya, terjangkau, henteu paduli dimana aranjeunna cicing.

Nyiptakeun Perawatan Kaséhatan Kanggo Sadayana

Naon Urang Naha

CHAD damel sareng puskesmas, pamimpin komunitas, sareng mitra pikeun ningkatkeun aksés sareng ningkatkeun palayanan kaséhatan di daérah Dakota anu paling peryogi.

Tim-disetir, Misi-dipuseurkeun

Saha Urang Dupi

Asosiasi Kaséhatan Komunitas Dakotas (CHAD) ngadukung puskesmas komunitas sareng Kaséhatan India Perkotaan Dakota Selatan dina misina pikeun masihan aksés ka kasehatan pikeun sadayana Dakotan henteu paduli status asuransi atanapi kamampuan mayar.

Ngeunaan CHADTim urang

Nyiptakeun Perawatan Kaséhatan Kanggo Sadayana

Naon Urang Naha

CHAD gawé bareng anggota puskesmas urang pikeun ngaronjatkeun aksés ka affordable, kasehatan kualitas luhur sarta rék dilegakeun jasa kasehatan di wewengkon Dakota nu paling merlukeun eta.

LatihanTim Jaringan

Jalma Sehat Nyiptakeun Komunitas Sehat

Kunaon eta Perkara

Puseur kaséhatan di Dakotas nyayogikeun perawatan kaséhatan primér, terpadu, dental sareng paripolah langkung ti 136,000 individu di 52 komunitas di North Dakota sareng South Dakota.

Janten Dina Nyaho

Aya naon anu énggal?

en English
X