Оди до главна содржина

Билтен

Прочитајте го нашиот билтен

Што е ново во ЧАД

Ги барате најновите вести во CHAD и здравствените центри низ Дакотас? Проверете го билтенот CHAD Connection и прочитајте за тековните вести, претстојните настани и обуки, програмите и можностите за финансирање. Истакнуваме многу возбудливи работи што се случуваат во здравствените центри, затоа погрижете се да го додадете билтенот за CHAD Connection на вашата листа што мора да ја прочитате.

Во моментов не го добивате нашиот билтен? Пријавете се овде.

Претплатете се за билтенот за CHAD Connection

Објавуван месечно, CHAD Connection содржи написи за здравствените центри во заедницата во

Дакота, ажурирања на законодавството, можности за обука и финансирање, настани во CHAD и многу повеќе.

Дали сте член?
Маркетинг од страна на

билтени

библиотека