Оди до главна содржина

Кристен Лонгвил

Навигатор, здравствен работник во заедницата и менаџер за поддршка на пациенти, здравствена заштита на Хоризонт

Кристен Лонгвил е менаџер за поддршка на пациенти за Horizon Health Care, каде што го надгледува Get
Опфатена програма за соработка со SD и здравствените услуги во заедницата за сите 32 локации на Хоризонт. Претходно
на нејзината улога во Хоризонт, таа работеше за Farmers Insurance во Сиу Фолс во осигурување и маркетинг.

Кристен има вонреден степен по маркетинг менаџмент и сертификат за здравствен работник во заедницата
од Техничкиот институт Лејк Ареа. Таа и нејзиниот сопруг имаат две мали момчиња кои ги воспитуваат за да ги сакаат
авантурите и земјата Јужна Дакота.