Оди до главна содржина

Стоматолозите во можностите на Дакотас  

Дали сте студент кој се занимава со стоматолошка кариера со сон да им служи на луѓето на кои им требате најмногу? Или сегашен професионалец кој бара наградувачка кариера што прави разлика во животите на пациентите на кои им служите? Потоа размислете за кариера во здравствен центар во заедницата во Дакота! 

Зошто да работите во здравствен центар во заедницата? 

МИСИЈАТА – ПРАВИ РАЗЛИКА
  • Обезбедете квалитетна здравствена заштита на недоволно опслужените популации
  • Намалување на здравствените разлики во руралните и урбаните средини
  • Услужете ги сите поединци, без оглед на нивниот статус на осигурување или способност за плаќање
  • Работете според моделот на здравствена заштита базиран на заедницата, фокусиран на пациентите
ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОДАТОЦИ
  • Конкурентни плати и бенефиции
  • Позитивен баланс помеѓу работата и животот
  • Покриени трошоци за професионална медицинска небрежност за вработените во CHC
  • Обука и техничка помош обезбедена од CHAD
ПОМОШ ЗА ВРАЌАЊЕ НА КРЕДИТ

Одбори за работа

Најдете можности за работа во здравствените центри низ Дакота подолу.

Здравствени центри во Северна Дакота

Кликнете на здравствениот центар подолу за да бидете пренасочени на нивната работна табла.

Семејство – Фарго, НД

Нортленд – Повеќе локации во централна НД

Spectra – Гранд Форкс, НД

Здравствени центри во Јужна Дакота

Кликнете на здравствениот центар подолу за да бидете пренасочени на нивната работна табла.

Хоризонт - Повеќе локации низ SD

Црни ридови – Рапид Сити, СД

Водопади  – Сиукс Фолс, СД

Тестамент

Дознајте повеќе зошто персоналот ужива да работи во здравствен центар во заедницата.

локации

Погледнете ги нашите страници низ Дакота

Контакт:

Шели Хегерле
Менаџер на човечки ресурси
701-581-4627
shelly@communityhealthcare.net