Langkau ke kandungan utama

Tim-Driven, Mission-Centered

Sapa Wae

Asosiasi Perawatan Kesehatan Komunitas Dakotas (CHAD) ndhukung pusat kesehatan ing misi kanggo nyedhiyakake akses menyang perawatan kesehatan sing berkualitas, dipercaya, terjangkau, ora ana ngendi wae.

Nggawe Perawatan Kesehatan Kanggo Kabeh

Apa kita nuruti

CHAD kerja bareng karo pusat kesehatan, pimpinan komunitas, lan mitra kanggo nambah akses lan ningkatake layanan kesehatan ing wilayah Dakota sing paling mbutuhake.

Tim-Driven, Mission-Centered

Sapa Wae

Asosiasi HealthCare Komunitas Dakota (CHAD) ndhukung pusat kesehatan masyarakat lan South Dakota Urban Indian Health ing misi sing menehi akses kanggo kesehatan kanggo kabeh Dakotan preduli saka status insurance utawa kemampuan kanggo mbayar.

Babagan CHADTeam kita

Nggawe Perawatan Kesehatan Kanggo Kabeh

Apa kita nuruti

CHAD nggarap anggota pusat kesehatan kanggo nambah akses menyang terjangkau, perawatan kesehatan kualitas dhuwur lan kanggo nggedhekake layanan kesehatan ing wilayah ing Dakota sing paling mbutuhake.

LatihanTim Jaringan

Wong Sehat Nggawe Komunitas Sehat

Napa Iku Penting

Pusat kesehatan ing Dakotas nyedhiyakake perawatan kesehatan primer, dental lan prilaku sing komprehensif, terpadu kanggo luwih saka 136,000 individu ing 52 komunitas ing North Dakota lan South Dakota.

Dadi Ing Ngerti

Apa Anyar?

en English
X